joi, 8 februarie 2024

Zapada din 21...(Reflexii in Oglinda 50)


Saptamana trecuta va aratam imagini din 20 ianuarie, facute pentru a sarbatori iarna ce ne-a oferit si noua putina zapada. In 21 ianuarie, de ziua lui Ralu, am facut cateva poze din sufragerie, destul de devreme, pentru ca spectacolul oferit de zapada ce inca mai rezista si soare, era unul minunat, plin de reflexii. Am „rezervat” inca de atunci aceasta zi pentru a vi le arata! :)

Duminica aceea a fost destul de friguroasa - asa ca se vedeau, cat de muntii (cateva ore mai tarziu deja nu mai erau asa vizibili de... smog 😅).Mie mi se pare magic albul zapezii - pur si simplu o ador.

Urmatoarea fotografie ar fi mers si la MFC si am un singur lucru de spus despre ea: nici sa fi vrut sa fac o asemenea poza si nu ar fi iesit. Pur si simplu am vazut pasarea in zbor abia cand am descarcat pozele pe laptop 😲😶😅:

Mi se pare absolut .... superba. Si fara prea multe alte comentarii, alte franturi de bucurie alba, cu reflexii ale soarelui (prima e facuta prin plasa de la geam - de unde acele „curcubee”):

La final, un trabi micut (de fapt nu e chiar micut... ca e combi, hahaha) - ma bucur cand il vad (stiu al cui a fost.. si mai stiu ca, acum, domnul care il are de ceva ani deja, merge cu el sa dupa  la recilat peturi si cartoane - e un Trabi „verde” :D). 

Ceva mai tarziu in duminica aceea, ne-a trimis si Tati cateva poze din locul unde eu mi-am petrecut primii 12 ani de viata. Un loc plin de magie:







Desigur, Risu s-a straduit sa obtina si ea ceva reflexii in poza zilei, dupa ... posibilitati! :) Asa ca, inapoi in prezemt, situatia se prezinta astfel:



📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Daaaaa, superbe imagini ai captat din fereastra! Ce bine ca ai vedere asa larga peste oras!
La mine... Toate casele au aceeasi inaltime si eu ma situez in mijlocul cartierului... Nu vad nici apusul si nici rasaritul de soare, nu am nici vederi panoramice.... Daca vreau sa fac poze faine, ma urc pe o scara in curte, sprijinita pe zidul casei 😂 Sau pentru rasarit de luna plina 😂 Dar aventuri de astea, fac de obicei vara.
Fotografiile tale sunt ca desprinse din basm. Un basm de iarna 😍🤗💕 foarte frumoase toate!

Suzana spunea... [Raspunde]

La tine se vad si muntii... Foarte frumoasa colectia!
Cred ca nu a mai ramas mare lucru din plapuma alba.
Pupici si weekend placut, draga Rux!
❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN asta e singurul lucru fain - mai ales cand ninge si cand se vad si muntii (e senin si eventual fara smog deloc) este ... wow. Sa stii insa ca si eu eram cocotata pe partea de ladita a canapelei - adica patul meu actual :)). Pare idilic ... dar doar pare, din pacate. Insa eu ma incar pozitiv din „parerea „asta :).

Mie mi se pare fascinant cand se vad muntii - im fata vad Bucegii si in stanga Fagarasul :D

La Buni nu vedeam muntii, dar in spatele blocului (care are un et) e un mic parculet cu tei si e minunat.


ma bucur mult ca iti plac. :) Tare mult. Tu mereu ne bucuri cu poze din gradinita magica. Asa ca macar o data sa aduc si eu ceva deosebit.
Puuuup si multumesc :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana da si cand se vad, parca se mai sterge putin din toate cele mai putin frumoase.
Asta ziceam si eu... ca e o priveliste (daca faci abstractie de alte treburi) absolut fantastica - doar ca nu e asa mereu. Din pacate in general e smog si nu se vad muntii.

Dar si cand se vad......

Nu a mai ramas nimic din plapuma aia . Amintirea aceasta aici - la noi s-a topit d emult tot. A durat cred 3 zile (adica inca una in afara de alea doua ) si gata... :)))

Pupici cu drag!!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Imi plac foarte mult pozele trimise de tatăl tău, se are că e un bun fotograf și un colaborator fidel al blogului!
Zi frumoasă să ai! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă fara sa stie si sa vrea neaparat :)). Bine, ii zic cand folosesc imagini - si cred ca se bucura. Dar el le face ca sa ni le trimita - o pasiune de cand ne stim. Am niste poze absolut superbe cu zapada din vremurile copilariei. :) Nu multe - ca se gasea film greu. Dar alea care sunt... oh. Faceam si mici sedinte foto simpatice.. ehh.

pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu