vineri, 23 februarie 2024

O felicitare cu... scaun.


Buna!
Pentru ca tot am amintit ieri de felicitari, am zis sa va arat ce i-am pregatit eu lui Ralu de ziua ei. 😅 Evident, felicitarea este la ea, dar eu am schitele facute - schite aduse de Rukkusu, pentru poza zilei.
Am facut mai multe incercari pana am ajuns la varianta finala (pe care am ales-o impreuna cu Mami si Buni).

Prima varianta, apare si in poza zilei si, la fel ca si celelalte, se „intampla”„pe doua pagini:

- prima pagina- 

- a doua pagina -

A doua varianta, a pastrat evident idee, dar am incercat o alta abordare. Mi se pusese mie pata sa incerc sa folosesc benzi washi.. asa ca am renuntat la ideea tortului si m-am gadit ca la o felie, as putea pune in aplicare planul.



In cazul in care nu a fost suficienta tratatia cu minunatele mele schite (😅😂🤣), vine si a treia varianta! De data aceasta o combinatie intre cele doua de mai sus si ceva mai aproape de varianta finala, cel putin prima pagina:



Asta apropo de „umorul” meu (vezi mai sus in pagina doi  ce au patit 4 si 0 - adica scaunul si colacul de salvare).

Si ajungem in sfarsit la varianta 4, creata dupa ce i-am prezentat lui Mami toate cele trei optiuni de mai sus. 



Zis si facut... ideal ar fi fost sa scanez / fotografiez respectiva opera de arta (lol), sa folosesc tableta grafica si ... dar! Inca nu am rezolvat problema cu doamna tableta si asta in mare parte multumita simplificarilor de care beneficiem din plin (stiti voi, de la a deschide un laptop nou si a incepe sa lucrezi pe el, la ceea ce se intampla acum cand iti cere nu stiu ce conturi si parole si nebunii :)))). Ei la tableta sunt ceva probleme - cu programul in care as putea lucra de exemplu....

Revenind: am incercat sa reproduc cat de curat posibil (cred ca din schitele e mai sus ati vazut si voi ca nu am un stil de a desena - mazgali foate precis, cu alte cuvinte multe tuse, sa zicem).



Mai ca suspinam dupa un ecran luminos care iti permite sa trasezi linii dupa un model (sau cum faceam noi cu geamul pe vremuri - as fi incercat, pe bune, daca nu ar fi fost... intuneric atunci 😅). Pana la urma a iesit ceva, asa ca am trecut la colorat si decorat:


Mai intai am colorat cu creioane neon si pastel. Tortul e cu crema de afine ( de-aia e cu mov) si portocale - asta pentru ca maro -ul disponibil (creion acuarela) nu era potrivit pentru tort si .. nu aveam altul la dispozitie atunci.
Am folosit si o banda washi adorabila si foarte subtirica, pentru rama . Si niste pixuri cu gel - pentru contur si detalii:



Am lipit felicitarea pe suport realizat dintr-o coala A4, „indoita” la mijloc - pentru a forma felicitarea (practic mesajele au venit scrise in suportul cartonat verde (am decorat cartonul verde cu inimioare si cerculete realizate cu pixuri cu gel cu sclipici, sau metalizate):




M-am amuzat tare mult cu acest proiect - in el sunt tot felul de detalii :). Sper sa o fi amuzat si pe Ralu (nu am apucat sa vorbim foarte mult pe subiect 😅 - dar o sa aflu daca imi face si ea felicitare de ziua mea; ca sa zic asa, am cam cerut felicitare .. hahah).

Pe langa schitele aduse de Rukkusu, Risu va preznta si creionul si guma :)))) - nu va uitati ca e bandajat, ca e de nadejde verzuliul. Iar guma, atunci cand nu murdareste coala (desi am mereu grija sa o curat) sterge de minune!


Voua care varianta v-a placut cel mai mult? De curiozitate.
Ja ne!

10 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Esti foarte talentata Rux. Felicitarea finala este foarte frumoasa, insa imi place si prima schita.

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra cred ca in cazul meu merge de minune la propriu zicerea aceea cu „ma chinuie talentul ”
Iti multumesc si ma bucr ca iti place :)
Pupici!!

Suzana spunea... [Raspunde]

O idee foarte isteata. Singurul lucru pe care l-as fi facut
diferit ar fi pozitia scaunului. Putin mai sus si mai la stanga. Ca sa nu ii acopere fruntea. Oricum ideea este chiar unica! Felicitari. Schitele sunt chiar reusite.
Pupici si weekend linistit, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana haha acum am sesizat! Fix in frunte :))).
Ma bucur mult ca iti place. Pe mine ma amuza foarte tare a treia varianta :))).
Pup cu drag!

MNiko spunea... [Raspunde]

Și mie îmi place varianta finală. Scaunul și zero-ul mă duc cu gândul la „Frumoasa și bestia”, la doamna ceainic și celelalte obiecte vorbitoare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Daaa in genul acela m-am gandit si eu. Le-amanimat :))) (intre ghilimele:D).
M avucur mult ca iti place!! Pe vremuri imi faceam stampile :))) la felicitari.. personalizate.. ehh
Pupici!

camdandusler spunea... [Raspunde]

So cute, thanks for your sharing

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler Thank you :). i am glad you like it. Hugs!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Offff, iar am ratat o grămadă de postări! Mie îmi plac toate variantele, mi se pare foarte amuzantă cea în care mănâncă (sau așa mi se pare mie) zeroul că pe o gogoașă.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso daaaa asa face asa face :)))) Ma bucur ca ai gustat umorul meu :)))).
Pupici!!

Trimiteți un comentariu