sâmbătă, 3 februarie 2024

Rochita bleu si o noua provocare.


Bunaaa!

Uite-asa se intampla si ajung apoi sa scriu despre cate ceva dupa 6 ani :)))). Bine nu e cazul aici (dar am si din astea!) - rochita am lucrat-o la sfarsitul lui noiembrie si sigur o recunoasteti. Risu a purtat-o in decembrie. Doar ca nu am apucat sa scriu nimic despre ea...



Am crosetat-o cu un fir foarte frumos. Un gri bleu, cu  fir lucios in el. Stiam cum se numeste, dar am uitat..(parca lurex?). Nu s-a lucrat foarte usor - se agata mai mereu, dar rezultatul mi-a placut mult. Rochita are si un guleras, dar nu i-am facut maneci. In spate are 3 margelute albe pe post de nasturei, care intra in gaici crosetate...

Partea frumoasa este ca vine si altor papusi. De exemplu, ii vine lui Nicole, de la Shadow High. Nu mi-am notat cum am lucrat - si nu am notat nici la rochitele facute pentru premii (nu stiu daca reusesc sa scriu luna aceasta despre ele, sau o voi face in martie...). Am tot zis sa imi scriu macar cateva notite, dar nu a fost timp... si ghiciti ce! Nici la noua costumatie nu mi-am notat nimic...mda. Sper sa reusesc cu urmatoarea ocazie.. mi-ar usura un pic munca, in sensul ca as avea asa macar cateva puncte de orientare.



Mi se pare ca ii vine tare dragut! De aceea am zis ca, cel putin o perioada, o va purta ea. Cu ocazia aceasta puteti vedea si cat de simpatica poate fi, dar si expresiva.



Si inainte sa ajung la capitolul provocare, iata si poza facuta astazi, alaturi de Risu. Am incercat sa folosesc ca fundal, niste coli imprimate luate acum multa vreme, pe care nu ma indur sa le transform in proiecte:





Luna aceasta, avem doua „provocari” verzi daca pot spune asa - pentru inceput, continuam aventura cu Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 02 ”Organizatoare”. (1-21 februarie 23:55). Atentie deci, la fereastra de timp alocata. De pe 22, stergem praful de pe felicitarile calatoare! :)


Pe maine!

10 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

O rochie super drăguță! Mi se pare că i se potrivește mai bine lui Nicole! Pupici

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte draguta rochita! In prima si a doua fotografie arata mai mult gri decat bleu, covorasul este foarte bleu. Insa in ultimele insa se recunoaste frumos nuanta de bleu.
Un weekend minunat sa ai, Rux draga 🤗😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă dupa ce a imbracat-o Nicole si mie! :) Adevarul este ca ii vine ca turnata :D. Si la „ten” o prinde bine.
Pup!

Suzana spunea... [Raspunde]

Daaa! Parca am mai zis, sau poate nu? Culoarea este superba! Ce mandrete de prezentare!
Pupici, draga Rux! Weekend linistit! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da, asa este! Lumina, e diferita, decorul si conteaza mult si tenul celei care o poarta. Dar in principal de vina e lumina.
Firul este bleu gri cu insertii de fir metalic. Este absolut superb.
Covorul bleu este de fapt paturica de la Buni din camera - si da este un bleu clar.
Iti multumesc mult!! pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@SuzanaMa bucur mult ca iti place. Firul este foarte foarte frumos (si se lucreaza cam greu, dar asta e parea a doua. Are tendinta de agatare (cred ca e posibil sa se lucreze mai usor un pic pe andrele.
Pupici cu drag!

MNiko spunea... [Raspunde]

Și eu am văzut rochița mai mul gri decât bleu, dar cred că depinde și de ecranul prin care o vezi. Sunt câteva poze în care Nicole, pare chiar alb-negru chiar dacă fundalul se vede colorat. Rochița chiar îi vine ca turnată.
Frumoase colile din fundal/ În ultima poză se asortează cu „covorașul”.
Avem doar trei saptămâni la provăcări verzi? Nu remarcasem decțt că sunt doar trei teme. Abia astept să vad cum e cu felicitările călătoare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da - este un bleu gri/dar lumina are foarte mult de zis - de exemplu ma uitam ca acum pare foarte bleu, la lumina becului, dar la lumina zilei, e un bleu mai spre gri, mai sters cumva.
Nicole are tenul in tonuri de gri. Interesant e ca tonurile bat putin spre bleu. Chiar, ce chestie. De aceea cred ca i se potriveste asa bine rochita.

Si mie imi plac mult colile. Le-am luat tot acum un deceniu (daca nu chiar mai bine). Mambi Sheets 48 - le am in fata,ca altfel habar nu aveam cum se numesc.
Si in ultima poza, tot o paturica e pe post de covoras - e o achizitie noua, de la Jumbo.. are niste fulgi stilizati frumosi pe ea si este foarte placuta.

Da, am impartit asa ca sa avem cate o saptamana de caciula :D. Pentru felicitari cred ca e mai mult decat suficient timp.
Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Cat de elegante pot fi papusile tale! Rochita vine foarte bine si pe Risu, dar culoarea i se potriveste mai bine lui Nicole.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Chiar i se potriveste de minune lui Nicole. Ma bucur mult ca iti plac haintele :*
Puuup!!

Trimiteți un comentariu