joi, 22 februarie 2024

Floare de Craciun decoratiune si o invitatie de a „calatori” (Reflexii in Oglinda 52)


Buna!
Azi m-am gandit sa ... „calatorim”. In timp ce cautam reflexii, am dat peste albumul cu poze realizate la Floarea de Craciun din margelute. Am realizat aceasta mica decoratiune anul trecut, in decembrie. Dar care a fost povestea din spatele lui.
Ei bine, anul trecut am facut eu niste flori martisoare din margele - nu am reusit atunci sa ii trimit si lui Carmen - stiamca ii placusera si m-am gandit ca, daca tot ii trimit Ralucai pachet, sa strecor si pentru ea ceva simbolic in el - pregatisem cu ajutorul Mosului Secretos cate ceva si...  in loc de ceva dulce, in Mosul decoratiune, am strecurat micuta floare din margelute.


Am avut cred ..vreo doua becuri solare puse cand am lucrat la ea si este, bineinteles, unicat - la ea am folosit o margeluta foarte interesanta pentru centru si margelute de nisip semitransparente. Am pornit insa de la modelul florii realizate pentru Calendarul Advent din 2022: Decoratiune Poinsettia din margelute.


Margeluta din centrul florii este acelasi tip cu cea de pe banderola lui Risu. Am de fapt o poza dinaintea plecarii:



Este o mini decoratiune si poate fi transformata si folosita dupa bunul plac - fie ca decoratiune in brad, sau brosa sau pandantiv, cercelus... etc. Eu am lasat-o ca atare din doua motive - unu, pentru ca eram pe ultima suta de metri si trebuia sa trimit pachetul si doi... ca sa fiu foarte sincera, habar nu aveam (si inca nu am)  unde si daca mai am zale. 😅

Decoratiunea a ajuns la casuta ei si asa de mult m-am bucurat! (Surprize, surprize - Carmen i-a gasit loc in bradut si a raspandit si ea mici straluciri in marea de verde! 🎄💗)

Am mai ales sa scriu despre ea dintr-un motiv - am dat de curand peste niste inimioare de la Ralu (de pe vremea cand imi mai lua diverse .... :D, adica acum mult timp 😅🤣😂! peste 9 ani, ca sa fiu mai exacta). Si inimioarele acestea sclipitoare mi-au amintit de floricica. Asa ca - reflexii si de la ele, dar si de la fundalul ales:



Si daca tot a fost vorba despre calatorii... sa inchei cu o invitatie la  Felicitari Calatoare XVII - ”Vine, vine, Primavara!” (22-28)! Lansate proaspat - inca frig (haha).  Avem o saptamana sa le cream si apoi la posta cu ele. Ideea e simpla. Va inscrieti cu numele si blogul in listuta de pe Provocari Verzi (linkul e mai sus). Apoi pana pe 28 creati felicitarea si ii faceti o poza - voi avea nevoie de ea cel tarziu pe 28 seara - ca sa pot si eu finaliza articolul din ziua urmatoare, cand voi anunta perechile, stabilite aleator. In martie ne trimitem felicitarile :).

Felicitari Calatoare XVII - ”Vine, vine, Primavara!” (22-28 februarie 23:55)


📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

12 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa decoratiunea Rux! Aimulte idei si esti foarte talentata, asa ca iti doresc spor la creat lucruri frumoase.😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Oooh, bine ca imi spui! Nu am realizat ca este un bec solar in floricica! Oooo wow! Am agatat toate trei cadourile in Pomul de Craciun, inclusiv felicitarea.
Dupa sarbatori, am impachetat totul cu grija si am depozitat, pana la urmatorul Craciun. Eu am luat floricica drept "craciunita" nu " martisor" si nici macar nu am sesizan becul! Uite ca o sa scot floricica si o sa o pun ca decor si acum, in prag de primavara.
Multumesc mult Rux draga. Atunci cand am primiit pachetelul de la Ralu a ta, am scris pe blog, dedicandu ti o postare ❤️🤗🌹
Foarte frumoase si inimioarele cu beculete si felicitarea calatoare 😍🍀🐞🌷
Pupici si imbratisari 😘🤗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce frumos că ai reușit să trimiți o mică bucurie așa departe! Este frumoasă micuța floare și da, versatilă.
Îmi plac foarte mult fotografiile lui Risu cu inimioarele iar auriul din fundal are străluciri atât de calme!

Anonim spunea... [Raspunde]

Beautiful.
www.rsrue.blogspot.com

Suzana spunea... [Raspunde]

O, ce placere sa revad steluta. Si sa imi aduc aminte ca nu am incercat asa ceva. Ca nu mai mai regasesc tutorialul.
Tare mult imi plac! Felicitari, draga Rux!
Pupici si weekend placut!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra iti multumesc mult Ma bucur ca iti place :). Pentru mine aceasta zona a cfreativitatii este terapeutica. Imi da sens...
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN vai... nu, nu. La bec cu incarcare solara am lucrat eu - sunt niste becuri care se incarca de la mici panouri solare. Am avut nevoie de extra lumina pentru ca becurile din casa sunt slabute (sau s-au slabit in timp, sau e lumina cu intensitate redusa uneori, pentru ca sesizez fluctuatii).
Chiar este o Craciunita - dar mi-a ramas gandul la martisor pentru ca nu am mai reusit sa il fac atunci si de aceea am ales sa fac ceva cu margelute in stilul respectiv (:D). dar cred ca poate fi purtata si ca martisor.. nu ne opreste nimeni pana la urma.
Asa este - tu ai scris, eu am fost mai .. nu neaparat lenesa, dar nu am apucat sa scriu despre multe lucruri, stau prin foldere si in timp ce cautam ceva pentru Reflexii mi-am zis ca floricica s-ar incadra de minune.
Tare mult ma bucur cand reusesc sa gasesc o rezolvare - stiu ca poate parea caraghios, dar pentru mine chiar este o mega bucurie. Sunt lucruri simbolice - valoarea lor este faptul ca sunt menite cuiva drag :).
Imbratisari mmulte :*!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso daaa sunt fericita de fiecare data cand reusesc cate ceva de genul acesta. Acum am gastit tot felul de solutii din fericire, dar a fost si o perioada in care efectiv ma loveam de ziduri.... cu atat mai mult ma bucur.
Ma bucur ca iti plac - inimioarele le am de la Ralu D: Si ele sunt speciale :)
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Anonim Thank you :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana e ceva ce imi place mult sa fac - nu am reusit pentru martisorul din acest an - am tesut insa snururi cu mici inimioare... mai putin si vor calatori si ele... :D
Daca ai un ac subtire merge sa faci cu margele mici (desi eu am avut ceva meciuri cu unele - am margelute de nisip neegulate si fac figuri..) iar daca ai un ac mai mare, merge cu margelute mai mari sa incerci - oricum, e o experienta faina
Iti doresc sa reusesti sa o bifezi.
Pupici!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, ac am, tutorial insa nu. Asa ca am de cautat variante mai usoare.😊

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ahhh... pai daca este te gandesti ce model ai vrea si cautam - trebuie s afie ceva pe youtube, macar asemanator care sa ajute.
Am vrut eu s afac ceva 3D - la care e nevoie de margelute perfecte... nu vrei sa stii...:)))

Trimiteți un comentariu