joi, 2 noiembrie 2023

Mihaela Amigurumi - prototip.(Reflexii in Oglinda 36)


Duminica, ati facut cunostinta cu Mihaela care se pregatea de plecare. Va spuneam atunci ca azi voi pregati un material in care sa va povestesc mai multe amanunte.

Ei bine... Mihaela este inspirata de personajul creat de Nell Cobar. Este un proiect de-al meu ce are ceva vechime si pe care mi-am dorit tare mult sa il fac pentru... Micaela :). In principiu aveam o idee despre ce voiam sa fac, dar intervenea mereu factorul timp. Am profitat acum dupa ce am lucrat pentru baieti cele doua jucarele (Captain America Amigurumi si Thor Amigurumi) de faptul ca aveam cumva continuitate si... am atacat proiectul din plin - timpul era foarte scurt (daca voiam sa il pot trimite totusi la destinatie acum) si nu stiam deloc ce va iesi... 

Mai jos, o poza de grup cu prototipul in lucru, alaturi de Barbie a lui Ralu (am lucrat la mai multe proiecte cumva in paralel  - nu odata, dar in paralel in sensul ca terminam cate o idee si incepeam alta - aici deja reusisem sa fac rochita papusii.. si a intrat pe pauza ca sa pot sa aloc tot timpul Mihaelei):


Iata si o imagine cu cateva hieroglife :)) - acum realizez ca mai bine fotografiam desenul dupa care ma ghidam eu... ca sa va amuzati si mai tare :)).


Cand i-am pus parul si funditele in sfarsit am inceput sa vad luminita, vorba aceea :))). Eu zic ca seamana - initial voiam sa ii fac si putin albastru cu un marker la ochisori, dar merge si asa - cred  ca ochisorii acestia fix pentru acest personaj au fost facuti!!


In imaginea dupa care m-am ghidat (cea creata de autorul personajului, nu schita mea 😅), personajul era imbracat cu o rochita albastra si avea pantofiori albastrii si fundite albe. Asa ca am mers pe aceasta schema cromatica:




Nici nu am terminat bine prototipul ca Buni a fost atat de incantata de papusica, incat abia am reusit sa o sustrag un pic pentru cateva poze:


Initial voiam sa scriu despre ea duminica, dar vazand cate reflexii apar in poze, m-am razgandit si le-am pastrat pentru azi:







Si cireasa de pe tort a reflexiilor:


Dupa care am trecut rapid la realizarea papusicii pentru Micaela. A fost ceva contra cronometru si e ceva bun si la noptile in care e prea mare galagie ca sa poti dormi, pana la urma :)). Desi par gemene si identice, diferente exista (atat la corp, mici ajustari fata de prototip, cat si la rochita si pantofiori. Inainte sa plece Mihaela Micaelei, am facut si doua poze „in oglinda” care nu exista... :)).


Imi place enorm cum a iesit papusica - cred ca voi mai lucra candva una (poate mai mare, din alt fir, sau poate tot de aceleasi dimensiuni). Mi se pare atat de dragalasa :). As incerca si alte combinatii de par... Da, imi place mult cum a iesit si cred ca voi incerca si alte personaje pe acest corp. Si.. cred ca voi incerca sa lucrez si pe „dos” asa cum faceam la inceput :D. Sunt curioasa cum va arata.

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

10 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Asta e Mihaela cea din desenele animate? Gata , am fost in vizită la lincurile puse și m-am lămurit. Ea e. Stii, e personajul de desene animate care i-a inspirat pe părinții mei, de la ea am numele. Ti-a ieșit foarte bine, asemanarea este extraordinară. Iți dai seama că am recunoscut-o fără să citesc articolele anterioare sau trimiterea la creatorul ei ( de care apropo, nici măcar nu știam).
Felicitări pentru ambele Mihaela.

Suzana spunea... [Raspunde]

Te plangi ca nu ai timp, insa pui aici atatea imagini, ca mi-e si greu sa le mai urmaresc...😊
Sunt faine. Ai o colectie superba. Iar eu tot nu am inceput cursul.
Pupici si un final de saptamana linistit, draga Rux!❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce dragute sunt toate! Imbracate care mai de care mai tip-top. Dar Mihaela si Micaela sunt adorabile 🥰😍😘💞 foarte foarte dragalase 😍💕
Noapte buna va doresc 🐾😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da, chiar ea este!!! Vai ce ma bucur ca ai recunoscut-o!! :D Nici eu nu stiam foarte multe amanunte (probabil ca am auzit despre autor, dar nu stiam amanunte).
Ce frumos!! Este un personaj foarte dragalas- sio sursa de inspiratie faina, Mihaela din cate am vazut eu si imi amintesc, era o fetita foarte creativa :D.
Iti multumesc mult !! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa pare, nu? :))) e o scamatorie si asta - am zis sa incerc sa abordez asa problema... poate ca se mai aranjeaza lucrurile.
Faza cu pozele e ca.. nu ar dura prea mult sa le fac (Deobicei cand stau cu buni imi iau telefonul si profit sa fac si poze cand lucrez) - problema intervine cand trebuie sa le descarc pe laptop, sa le stampilez, sa le editez (adica sa tai partea aia de jos unde scrie ca stampila e gratis - daca as plati nu ar mai aparea textul dar....

Incet incet incep sa imi pot lua proiecte cand stau cu Buni si sa mai fac una alta. :)
Pupici cu drag!! Sa avem un sfarsit de saptamana minunat :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN inca nu imi vine sa cred ca am reusit sa duc acel proiect la bun sfarsit. a fost un tur de forta. Dar a meritat fiecare minut :D.

Imbratisari multe multe !!! :*

Diana spunea... [Raspunde]

E frumoasa Mihaela pe care ai crosetat-o! De fapt, sunt doua Mihaela, daaa! Amandoua sunt dragalase! E un personaj pe care - inca! 😃 - il recunosc... Pana la un punct, mi-a placut "serialul", apoi... nu comentez. 😊
Felicitari pentru ce-ai reusit si pentru ceea ce pare a fi un tur de forta!
Pupici! 💗
Sanatate si numai de bine! 💕

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti place si iti multumesc :*
Ca sa fiu sincera, eu nu am vazut prea multe episoade (si nu prea imi amintesc decat fragmantele - ceva gen Mihaela sarind coarda si Azorel pe langa ea) - dar trebuie sa tii cont de faptul ca nici nu prea am prins.. :))) sau nu ma uitam eu pe la cativa ani la v asa de mult.
A fost un tur de forta dar si o conjunctura fericita care mi-a permis sa fac acest lucru. Mi-a dat sperante ca voi putea incerca sa atac si alte restante :)).

PUp!!
Doamne Ajuta ca e tare bine sa fii... bine sanatos :D
:*

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce frumos a iesit! Chiar seamana cu Mihaela din desenele copilăriei mele. ! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ce ma bucur ca iti place!!! Si ca nu sunt singura careia i se pare ca seamana :D Hihih.
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu