marți, 21 noiembrie 2023

21... pe 21.


Mi-am zis ca ar fi amuzant sa incerc sa recreez cumva celebra poza pe care am facut-o atunci cand a aparut Dodo in viata mea. Nu am refacut poza in fiecare an, de la inceput, ci de cand m-am prins eu ca ar fi ceva simpatic - adica dupa ceva vreme, cand deja scriam pe blog. Am vazut o poza simpatica in programul Faceme - asa ca am reusit sa il fac sa accepte imaginea lui Risu (de data asta am avut grija sa nu ii fie bretonul la vedere) si ... iata.

A fost un mic moment de amuzament, trebuie sa recunosc - e mare nevoie de lucruri care sa ne binedispuna si sa ne pastreze moralul ridicat.

Azi este si o sarbatoare importanta - Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Intr-o zi de joi, pe la 21:30, a intrat in viata noastra Dodo, fix acum 21 de ani. Sper sa fie bine, acolo unde este. Noi il purtam in suflet. 💗

Cat despre cadouri.... i-am luat lui Kouki ceva, de BF - pe Veve. Si este atat de simpatica!! :)))) Si ma bucur pentru ca piticutul nu o respinge:



Bine nici nu se da in vant sa se joace, asa cum facea el inainte - probabil pana se va rezolva problema care il sacaie va mai dura. Sper ca nu mult... ma enerveaza ca nu se stabilesc cauzele (pentru a putea fi eventual inlaturate) si se trateaza simptome.. dar cu credinta, inainte. Cum altfel

Ja ne!!

4 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Am ratat ceva pe undeva, că se pare că nu sunt la curent cu problema lui Kouki. Si totuși parcă mi-amintesc ceva dintr-o postare anterioară. Multă sănătate vă dorec.
Superbă imaginea cu Risu.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumim tare mult. Nu stiu nici eu care e faza, el a avut ceva probleme cu o ureche (otita) dar se rezolvase. Acum cred ca e ceva mai degraba bazat pe o micoza (ceea ce e foarte ciudat pentru ca nu avea de unde sa ia - doar daca a fost tati la cineva care are catei, sunt bolnavi si .. ca altfel nu vad cum; sau mai e varianta cu coloana de la baia mare - si la inceputul anului, cand mi-a fost mie rau s acum, cand si eu am avut probleme au fost mizeriile pe coloana.)
Ii fac ai mei niste baite cu ceva samponel. Sa vedem.. eu sper sa il ajute. Desi as fi dorit sa stiu cauza si sa aflu cum sta cu toxicitatea.. am ramas cu dorinta. :)))
Pupici cu drag si ma bucur ca iti place poza cu Risu :D. E amuzant cum AI a transformat-o in ... fetita :).

Diana spunea... [Raspunde]

Ce scumpic e micutul, cu Veve a lui! 💞 Sper sa se vindece cat mai repede!
Sanatate pentru toti!
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu sper la fel. Vreau sa il vad jucandu-se si la liber, nu sa stam mereu cu ochii pe el sa nu se scarpine. Am s-a culcusit pe langa mine si e asa de .. dragut..💗. Acusica mergem langa Veve
Pupici

Trimiteți un comentariu