sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Timpul pentru caciulita mov.


Cat timp a trecut de cand am povestit despre Liliac prins in esarfa.? Esarfa / fular facuta de Buni pentru mine, prin 2020... Oho... a trecut, a trecut - ca era in februarie. E cam cazul sa va arat si caciulitele nu? Pentru ca tot am purtat-o pe una recent!

Caciulita aceasta a fost facuta de Buni prin februarie 2020. Am doua poze din 6 februarie cu mine proband aceasta caciulita (recente nu am, decat cu Risu- poza zilei). Sunt facute in camera mea si intr-una apare si Kouki.. ce vremuri.. Camera mea cu norisori :D.



Intre timp eu am rams fara ochelari (care s-au rupt pur si simplu - de atata purtat, ma gandesc) si Kouki fara ciuful impletit :)). Si momentan, amandoi fara camera, care e un fel de depozit, pana se mai schimba un pic lucrurile - printre altele va trebui sa imi iau si o saltea noua. Nu e  bai, noi sa fim sanatosi (am emotii cu salteaua, ca mai nou le trateaza ba cu aloe vera, ba mai stiu eu cu ce.. si eu vreau o saltea normala fara tratamente si mirosuri si eventual nu alba - primele noastre saltele, ca aveam paturi gemene, suprapuse in epoca lor de glorie, au fost roz, Celelalte au fost cumva in nuante pale ale curcubeului - tare dragute).
 
Dar sa revenim la caciulita - modelul e unicat, Buni mi-a facut caciulite cum ii venea ei atunci inspiratia. De aceea nu sunt doua la fel (si am vreo 4 - despre cele verzi am povestit, mai am una violet deschis.. plus ca mai e setul lui Mami - dar acolo imi lipseste o caciulita, nu e pozata).

Facusem poze in februarie anul acesta, dar nu am mai apucat sa va povestesc (atunci a fost primul meci cu baia mare si cu problemele mele si alea lui Kouki), de aceea apare in poze Rukkusu:



Va povesteam ca am folosit fire ramase de la patura mea (cu liliacul) si acesta era firul mai gros, un violet inchis. 


Peste o luna fix este Craciunul. Nu imi vine sa cred - abia astept si.. totusi mai am atatea de facut!!!! 

Ja ne!

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Vai ce ma bucur sa va vad. Sunteti tare draguti, amandoi 😍❤️🐾
Caciulita mov iti sta foarte bine, te prinde culoarea.
Si eu mi am cautat zilele trecute caciulile si fularele, s a facut frig la noi si azi dimineata, tam-tammmm! A nins! Prima zapada a anului ❄️🐾 ce tumbe a facit Leo pe zapada intacta ! 😂
Pupici si imbratisari 😘🤗 un weekend z!

Diana spunea... [Raspunde]

Am si eu o caciulita, pe undeva; de fapt, am vreo trei (sau doua?!), gen fes, da' nu-mi vine sa le port - prefer gluga.
Caciulita ta mov e foarte frumoasa! Imi place mult si culoarea. Iti doresc... cred ca stii ce-ti doresc. 😊 Iti doresc sa ai ocazia cat mai curand sa porti toate caciulitele, fularele si celelalte in plimbarile cu K! 💕
Pupici! 💗
Sanatate tuturor!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ooo, ce imi place caciulita movulie. Este una din culorile preferate. Buni a ta este o talentata.
Inca nu m-am hotarat sa umblu la caciulite. Obisnuiesc fulare tubulare si cand e frig le trag si pe cap. Sau haina cu gluga. Sper sa nu fie chiar atat de frig de sa ajung si la caciuli...
Pupici si numai ganduri bune, draga Rux! ❤️😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Movul ăla este o culoare foarte frumoasă și îți vine bine. Dar o sa aibă nevoie și Risu de o căciuliță că vine frigul! Rukkusu îmi amintesc că a confiscat husa pentru ouă, așa că are 🤣.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN hehe pozele sunt de prin 6 februarie 2020.. adica acum 3 ani si jumatate, cam asa - intre timp K a ramas fara codita impletita.. eu fara ochelarii aia :))).
Iti multumesc mult - ma inteleg bine cu mov, cu visiniu.. cu verde :D. Si imi plac mult. :*
Ohh si la noi se zicea ca azi va ninge. Ploua si e frig si umed... si eu ma distrez cu infundaturi... de vreo 2 saptamani mi s-a cam luat. am bagat o baie la picioare cu apa fierbinte.
Cred ca Leo era tare fericit. Si Dodo jubila cand ningea. Kouki nu pot spune ca a manifestat vreodata o bucurie din cale afara - ma tragea ca toate cele, dar asa tragea el :))))).
Pupici cu mult drag si de la noi 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana momentan am purtat-o in casa in perioada cat m-a durut gatul (adica acum vreo saptamana). Am spalat-o si uscat-o toate bune si frumoase. Acum m-am infundat (si sper sa ma desfund rapid -ca m-am distrat destul.. haha).
Iti multumesc mult p si eu imi doresc sa iesim la plimbare ca ... inainte.
Pupici cu drag 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumesc :).
Buni mi-a facut niste lucruri tare dragute - cand vedea mai bine facea niste modele :O. O sa caut sa vad prin „mostenirile” de la Mami :).
Tare imi doresc sa poata sa tricoteze iar - stiu cta de mult ii place. Azi i-am dat un creion si o croseta mai groasa ca sa vada cum e cu mainile - adica sa o motivez sa lucreze cu mingea, cu pop-up urile :))).
Imi plac si genul acela de fulare - sigur sigur aveam si noi unul. acum ca pomenesti de el.
Cred ca e frig - pana acum nu am vazut fulgi.. :)
Pupici cu drag!! 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso iti multumesc mult :*.
Da.. asa e - Rukkusu atentase la husa de ou :)))) Dar ea mai avea o caciulita.
Chiar nu stiu cum ma voi descurca.. pentru ca au la par fetele astea doua :))))))))). Pana una alta, poate reusesc sa le fac si lor cate o rochita (tot am de lucrat pentru premii si trebuie sa imi fac rapid incalzirea... ).
Pupici cu drag :*.🤗

Trimiteți un comentariu