miercuri, 15 noiembrie 2023

Miercurea fara cuvinte - Cand AI Asian Vibes.









 Episodul 318 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🍂🍂🍂

Tema: FaceMe si influente asiatice.
📷 poza AI a zilei alaturi de Risu
📷 Rux si inca o sedinta foto fara mari batai de cap.

🌂🌂🌂

-📷 mai multe episoade 📷-  

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce te-ai face tu fara 'asian vibes'... ma intreb?
Mi-ar fi placut sa invat sa trag cu arcul. Asta presupune multa gimnastica in spate, daca... vrei sa nimeresti tinta!
Pupici si Happy WW, draga Rux! Gandduri bune matinale!❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Perfecte inscenari, esti un adevarat fotomodel! M am jucat si eu cu app ul insa am facut o singura fotografie pe care am lasat o sa se inegreze in cateva tablouri si se observa clar ca e un cap "lipit". La tine nu se observa deloc! 🥰 Ai facut fotografie pt fiecare scena? Oricum, SUPER! 🤗😍
Happy WW Rux draga 😘🤗

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Minunate pozele! Cred ca ti-am mai spus: ai ochi foarte frumosi.

MNiko spunea... [Raspunde]

Wow!. Deosebite portrete!
Happy WW!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana eu stiu? Tot vin asa, desi nu la fel de des ca inainte - din lipsa de timp, cel maiprobabil.
Este chiar o arta trasul cu arcul si daca nu ma inseala memoria, in Japonia, mi se pare ca se face si la scoala, ceva traditional, ca si caligrafia..

Iti multumesc tare mult si de la mine, cu drag :)!! :* Happy azi :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Ma bucur ca iti plac - intr-un mod interesant, daca nu pun la socoteala o singura poza in care nu stiu de ce AI a tinut sa ma stilizeze ceva mai tare, mi-a pastrat trasaturile foarte corect.
Si eu am facut tot o fotografie. Am privit in fata ca pe vremuri cand faceam poza de buletin, clasic :)) si pac. La ce „bine iesisem” ma asteptam la un dezastru, dar au iesit chiar ok.
Ca idee, cand faci poza vezi sa fie cu lumina buna, sa nu cada din parti ci cumva din fata ca sa fie clare trasaturile. Daca dl AI vede clar trasaturile, atunci integrarea este cat mai buna in decor :).
Cred ca AI e mai fain decat FaceME. Eu am incercat si al doilea programel, ca sa fac poze cu mine, Ralu si Mami - asa sa ne amuzam, trio armonia :)) am facut colaje :))
Puuup happy azi :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra iti multumesc :). Ma bucur ca iti plac! Mie fotografia mi se pare un joc dragut si mi se pare fascinant sa observi creatia surprinsa intr-o clipa de aparat.

Imbratisari si happy azi :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc - mi-a prins bine sa ma joc putin. In plus trebuie sa recunosc ca Ai face treaba buna aici - mai ales cand reuseste sa pastreze si sa integreze cat mai exact trasaturile in poza originala. :)
Pupici happy azi!!

Trimiteți un comentariu