duminică, 5 noiembrie 2023

POP up se intorc - cu ce am marit colectia?

Pentru inceput... cu un hexagon in nuante pastelate, care ne promite ca in cea mai intunecata noapte, va deveni fosforescent (si daca e cu adevarat intunecat, chiar asa este 😲😅). Comandasem de fapt un patrat .. dar nu l-au mai avut si uite-asa, tot raul spre bine... Cred ca are cele mai multe bule (lol) din toata colectia noastra. A ajuns cand erau aici baietii si a facut furori - deocamdata e la mine, dar cat de curand am de gand sa i-l inmanez lui Buni, ca sa mai diversificam - va trebui sa fac un suport pe care sa il pot agata de marginea patului si in care sa aiba la indemana „jucarelele” de terapie.




Si pe acesta l-am luat din acelasi magazin de unde le luasem si pe celelalte:
Dar nu mai au produsul disponibil... va las totusi link, in cazul in care va place si vreti sa urmariti cand vor mai aduce.

Risu a propus sa folosim „paturica” in lucru ca si decor.  Trebuie sa recunosc ca abia astept sa vad cum va arata! Cat de curand va voi arata insa si cel de-al doilea pop-up care l-a insotit pe acesta. Este suuuuper simpatic!

Ja ne!!

2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

La noi in oras asemenea "jucarioare" exista in toate magazinele Teddy sau Kik ( fostele 1€Shop) in toate formele si marimile. Am intrebat vanzatoarea ca ce sunt concepute si mi s a spus ca "pentru a calma copiii hiperactivi" 😮 ca a ras de mine sa nu, habar nu am 🤪😂
Te pup. O duminica placuta 😘🐾🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN nu cred ca a ras - chiar au un efect de calmare - daca sunt asa accesibilie, poate gasesti un model care sa iti placa si sa incerci. E relaxant (ca atunci cand spargeam bule la ambalajul cu bule.. hahaha). Mie imi place sa fac tot felul de combinatii - alterori candt si apas sincron.. etc. S-au dovedit utile in a-mi linisti mintea hiperactiva in ultima vreme :)
Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu