luni, 27 noiembrie 2023

Cealalta caciulita liliachie.



Si... va povesteam de curand despre caciulita mov.... Stiu unde este, dar avand in vedere frigul din ultimele zile si nu numai (jocul cu infundatul si frisonul printre altele), nu am mai mers sa o iau si... i-am facut lui Risu o poza AI, cu o caciulita foarte draguta. A fost mai mult decat incantata - cred ca ii plac pozele lui AI, poate si pentru ca o umanizeaza, ma gandesc.

I-a placut si rochita - i-am promis ca ii fac una noua, pentru ca tot incepe iarna curand si.. sa se mai schimbe si ea. Sa vad ce fac cu Rukkusu - oare sa o imbrac in costumatia de anul trecut... sau? Ma mai gandesc. Dar lui Risu trebuie sa ii fac ca sa imi obisnuiesc un pic mana pentru hainutele restante la papuselele premii. 

Asa ca, nu am poza de acum cu acea caciulita, dar ma puteti crede pe cuvant ca arata la fel. Pozele de mai jos sunt din ianuarie anul acesta, cu Rukkusu (dar nu am mai apucat sa vi le arat), dar am si una din februarie 2020, cand Buni abia terminase caciulita si am facut eu o poza de genul „sperietoare de centrale” - poate ca de-aia e acum centrala mea in hibernare. Ca am speriat-o eu atunci:


Eh si daca nu v-ati speriat dupa poza de mai sus (da stiu - as fi putut sa fac acum una noua, cu nas infundat si toate cele, ar fi iesit mai bine dar... dupa cum spuneam, mi-e frig si probabil ca si lene si... sa ne amuzam si noi un pic, zic), iata si pozele cu Rukkusu alaturi de caciulita:



Ne mai despart cateva zile de iarna... cred ca este cazul ca macar niste ciorne sa imi pregatesc - pentru ca, tocmai am realizat, urmeaza Calendarul Advent plus postarea zilnica... si ce o mai veni pe langa.... Si nu ma intelegeti gresit, abia astept - dar macar sa am ciornele cu ziua in titlu, atat si tot ma va ajuta un pic.

Ja ne!

ps: si, stiu ca sunteti foarte ocupati si voi dar... ce se aude? Ceva ajutor pentru Ucenic in Atelierul Mosului Craciun., sau pentru Secretul lui Mos Craciun?



4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Superbe caciulitele tale! Esti harnica si priceputa.
Tie iti sta perfect acest gen de caciula, pe mine ma avantajeaza doar cele cu bordura groasa. Eu tricotez, cu crosera nu am invatat sa lucrez decat lant simplu 😬 Mai crosezez borduri dar alceva nu stiu 😔
Sorry nu ma bag la ce presupune posta internationala. Dar va urmaresc cu drag si ma bucur pentru initiativele voastre 🤗😘💞 Pupici😘💞

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Caciulita e facuta de Buni in februarie 2020. Desi lucra doar pe dos, cand ne-a facut caciulite a mai facut pe ici pe colo model atat cat s-a putut. Aceasta a fost simpla :D - un fes micut din ce ramasese.
Si mie imi stau mai bine cele cu bordura :D.
Poza asta e cam horror. cred ca am speriat eu ceva cu ea pentru ca astazi, in loc sa fiu superfresh si ce-o fi fost asta de ma sacaie de domeniul trecutului. m-am infundat de toata frumusetea. Pfff

Sa stii ca si eu invatasem doar lant si mai stiam si snurul de macrame la croseta.. restul am invatat singura, multe.... reinventand roata, vorba aia. Incercand. (si apoi am gasit pe net si imi zceam.. ah deci chestia asta exista si se numeste asa .. haha).

Nu mai zic nimci nici de posta nici de nimic - dupa ce trece chestia asta, cand oi putea procesa si eu mai bine :))).
Pupici cu drag :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Parca ti-am mai zis. Imi place movuliul si tie chiar iti sta bine cu un astfel de model. Asa ca felicitari lui Buni!
Si mie imi placea sa lucrez pe dos. Mi se parea mai usor, desi si pe fata cam tot aia e.
Va transmit ganduri bune de la mine. Pupicei!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti place si iti multumesc.
II voi transmite (azi merg sa stau un pic cu ea, ca ieri nu a fost chip - eram prea infundata pentru masca).
Mie imi place cum iese ciorapeste - pe dos e chiar simplu ca lucrezi mereu la fel si cum buni doar zareste era ca si mersul pe bicicleta (cu ochii inchisi, haha)
Iti multumim tare mult. sa fie!!Si de la noi doar ganduri bune :) Pupici si happy ww!!!

Trimiteți un comentariu