joi, 23 noiembrie 2023

Reflexii cu ... jucarii AI? (Reflexii in Oglinda 39)


Dar cum ne-ar sta ca papusi.. Barbie? M-am amuzat foarte tare - chiar si Risu si trebuie sa recunoastem ca este nu ar arata deloc rau o papusa inspirata de ea (apropo, cand am aflat eu prima data despre Kurhn, acum mult timp, citisem ca sunt realizate in aceeasi fabrica in care se fac Barbie, in China...).



Doamne ce .... gat lung am in pozele acestea.. In rest exact cum ma stiti :)))))). Hai, ca mai am o reflexie simpatica, cu un ursulet:

Este prietenul baietilor cand vin pe aici, si era cred ca in prima sau a doua seara dupa ce au plecat ei acasa.. le simtea lipsa (patul in care au dormit ei). Daca pozele barbicistice (aici am scris cu ce app-uri le-am facut) nu sunt cu reflexii, atunci sper sa ma ajute urusuletul :D.

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, tocmai am comentat la reflexii, insa nu te-am vazut.
Mi-am permis sa te introduc eu.
Sper sa nu te superi daca iti spun ca mai mult imi place ursuletul? Imaginile sunt prea... perfecte!
Te pup si un final de saptamana linistit! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc mult :*
Nu am mai apucat sa ajung - abia acum am reusit sa intru pe laptop.
Am ras sa lesin la tentativele astea de poze - nu stiu daca ti-ai dat seama - dar sunt doua papusi. Doua papusi barbie :))))) si practic iti aseaza capul pe corpul acela transformandu-te in papusa - era idee sa vad cum ar arata cu mulajul fetei mele. M-am amuzat copios.
(nu mi se pare ca arata perfect, ca idee.. :D)
Dar da... ursuletul este adorabil. Ma leaga multe amintiri de el.
Pupici cu mult drag :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

Si ei abia acum am ajuns pe bloguri... Multumim Suzana draga 💕🤗
Daaa, gat de lebada 😂 Barbie roscata iti sta mai bine decat blonda. Dar pozele din saptamana asta au fost toate superbe! Faina aplicatia!
Ursuletul un dragalas! Daaa, face umbra pe perete, in patutul lui, gata pregatit de culcate.
Noapte buna. Numai bine. Pupici 😘🐾💕🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN as vrea o aplicatie ca sa ma scuteasca de nas infundat si .. pe pozitia curgere...
Habar nu am ce se intmpla. Mai intai saptamana trecuta am avut 5 ile de durere in gat si frison. Apoi pauza 2 zile.. fara semnale.. parea ok cand sa ma apuc si eu sa fac una alta.. am inceput sa stranut (o fi frig, dar ma cunosc, nu era de la asta...) si sa ma manance si nasul.. in fine.. azi m-am trezit ca e clar ceva pe modul raceala. Dar de la ce. Habar nu am ca nu sunt eu genul sa racesc asa din senin.. stand in casa

Ursuletul e super simpatic. A fost si aici la noi o perioada cand era inca Dodo. :D
Pupic cu drag

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Sunt un pic cam nefirești imaginile, e și normal că păpușile nu sunt oameni. Dar e amuzant, oricum din câte ai postat am observat că te prinde imaginea de asiatică și părul șaten buclat. Blondul platinat și rozul.. pfffffff. M-ai determinat să descarc și eu una din aplicații, m-am distrat și eu cu diverse look-uri.
A, să nu uit, gâtul ăla e foarte bun când vrei să porți muuulte coliere.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso chiar asa sunt. Dar m-am amuzat foarte tare :))).
Am facut prin.. 2005 sau 2006 ceva de genul niste poze in care incercasem eu sa ma machiez gen gheisha (hahahahahahah zici ca prizasem.. faina.) - a fost amuzant (eu am ochii destul de rotunzi si probabil ca de aceea ma prinde un pic asiaticul). Dar app-urile sunt mult mai usor de folosit, nu trebuie sa folosesti nici machiaj si desi e un filtru care atenueaza riduri sau imperfectiuni, e un filtru de bun simti si nu arati chiar nenatural (desigur, nu ma refer la pozele cu corp de papusa.. haha).
Ma bucur ca te-ai amuzat si distrat si ca ai facut o mini photo sesiune. :*

si da... e lung lung gatul acela :))))). Poti pune multe coliere si sa ajungi si la stele cu el :))).
Pup

Diana spunea... [Raspunde]

Interesanta aplicatie! Numai buna pentru cei care vor sa "testeze" cum le-ar sta cu o cofura sau alta, cu o culoare de par sau alta sau cu o costumatie x. Spor la joaca! 😊
Poza cu ursuletul e tare frumoasa! e asa de... uman ursul! ❤
Pupici! 💗
Sanatate, sanatate si iar sanatate! 💕

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana daaaa e geniala, Nu iti faci nervi cu peruci cumparate, cu alte artificii. Si e si rezonabila, dupa cum spuneam - sunt poze in care chiar nu sunt foarte multe filtre si se vad binisor pana si cearcanele :))).
Iti multumesc - vreau sa mai fac o tura de iarna.. la iarna :)) - pana atunci mai am ceva din tura asta pe care am impartit-o intre mfc si reflexii in noiembrie.
Sa fie sa fie si iar sa fie:*
Multumesc mult!! pupici 🤗

Trimiteți un comentariu