vineri, 10 noiembrie 2023

A* poc poc * nana * poc poc * s !

Si cel de-al doilea pop-up care a marit colectia este..... *pocpoc* Domnul Ananas!! :D Va rog, sa il primim cu aplauze calduroase 😂😅:



La fel ca a doua capsunica (vezi lista cu toata colectia mai jos) si acesta are bulele putin mai mici - totusi, nu este la fel de batos ca  prietena sa cea rosie. Imi place foarte mult (de aici l-am luat)!


Cam asa arata colectia noastra pana acum:


Probabil voi mai cumpara si pentru baieti cate unul (inca nu stiu exact ce model) pentru ca le-a placut mult ce modele aveam - ale lor sunt super simple. Si as mai vrea ceva si pentru Calendarul Advent. Vom mai vedea.

Stiti ce zi este maine? 11!!! Ce urmeaza? :D

Ja ne!!

2 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Sper sa fie de folos aceasta colectie. Am si eu ceva, in acest moment al existentei mele, nu o gasesc... insa mi s-a parut buna pentru a tusa ceva pe o culoare umeda... Cand o voi recupera voi incerca ideea!
Pupici si weekend linistit, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Momentan tatonam cu prima capsuna (mai moale), para aceea micuta, o minge antistres (pe care nu am prezentat-o - o am de la parinti si cu micul viermicel verde :)).
Ananansul e la mine cu capsuna mai mare, cu oita si cu chestia forforescenta. Sunt foarte bune cand vrei sa te relaxezi putin si nu poti sa colorezi ceva ... sau orice alta activitate creativa.
Sunt chiar curioasa cum ar fi - cred ca amuzant si inedit. cumva mi-am reamintit de cum faceam fluturi cu goase.. :)))
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu