vineri, 24 noiembrie 2023

Gata Paturica ... Mica?


Cam asa se pare!

Cam la fix cu frigul ce pare ca se cam instaleaza. Tot fornai si ma mananca casul (sper ca de bucurie, zau asa, ca nu mi-a curs cat m-a durut in gat ) - sau pentru ca cineva foloseste ceva, pentru ca se intampla de vreo 2 seri, in sufra... Mami zice ca de frig. Dar avem peste 20 de grade in casa, chiar daca nu merge centrala. Cum o fi nu stiu... Doar ca nu prea imi place sa .. fornai :)).

Revenind insa la paturica - e gata:




Marginea e simpla (cea de jur imprejur) - cu punct dublu. Mi se pare foarte dragalasa! Dar... ce sa fie ascuns sub ea oare? 😲



Un pui de Kouki. Ce altceva? A iesit frumos modelul acesta. Imi place. Sper sa mai facem.... Dar pana atunci, mai am sa va mai povestesc despre inca trei paturici si mai mici, despre care bag seama ca nu am pomenit nimic (din perioada fara laptop).


M-am gandit si la un citat.. sau proverb pentru astazi. Si cum ma gandeam, au venit pur si simplu doua, asa ca le adaug mai jos:

Bucuria se dubleaza atunci cand o imparti. 

Fa Rai, din tot ce ai. 


Nu stiu daca chiar se dubleaza, dar eu ma bucur si mai mult atunci cand pot imparti cu cineva bucuria - si ma si manifest. Si deobicei asta se intampla cand pot face cuiva o surpriza (ma manifest mai mult cand ofer, decat atunci cand primesc, si cand ma fac micuta de tot si ma minunez... dar cand ofer, sunt un adeverat spectacol..„ si iti place? si si si?” 😂🤣
Cat despre a doua - asta incerc sa fac in fiecare zi. Sa ma bucur de ceea ce am. Si sa fac macar cate ceva mic acolo, in fiecare zi.
📚📚


Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”

Ja ne!!

ps: am sa programez pentru o ora mai rezonabila articolul, l-am scris noaptea tarziu  - sau mai bine zis dimineata foarte devreme - insa ce-i in mana nu-i minciuna (alta zicala, hahaha). 

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

dada, bucuria se dubleaza când ai cu cine sa o împarti isr necazurile se micsoreaza, când te aculta o inima calda ♥
Paturica este superba. Dar poza cu Kouki este CEA MAI CEA! ♥♥♥♥ O dulceata de botic iese timid de sub paturica ☺☺☺ Ce bine ca ai surprins momentul! Felicitari!
Felicitari si pentru paturica si pentru cele la care mai lucrezi! Sanatate si sa scapi de fornait! Pupici si îmbratisari ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN 🤗

Ai dreptate - si necazurile se micsoreaza, dar doar daca e asa cum ai zis si tu. altfel cresc - eu fug efectiv de mila (Mila, Domnului sa fie si atat).. Mila omului proiecteaza asupra celui cu probleme fix imaginea problemelor. Si practic in loc sa ii ininda o mana de ajutor sa se ridice, sau sa il sprijine pana isi gaseste un echilibru, il pastreza prin mlastina aia .. :)).
E uimitor cate lucruri ignoram... Dar cand poti spune ce ai pe suflet ca sa te eliberezi.. atunci e minunat.

Asa-i ca e un scump? Drautul meu. Asa multe dragalasenii au ei.
Si eu m-am bucurat tare mult.
Iti multumesc mult - ii si ziceam lui mami.. in ultima vreme parca am o masina buna si tot trebuie sa trag frana de mana :)). Ma apuc si eu de ceva si puf.
Si stai sa vezi.. nu stiu ce are multifinctionala Hp. ca nu mai printeaza negru cum trebuie... :))). Sper sa ii dau de cap pana la urma si cat mai repede.
Pup cu drag :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Păturica este foarte frumoasă dar năsucul de Kouki este cel mai frumos! Pupici pe boticul lui, și ție multă sănătate!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sa sii ca m-am conformat si i-am aplicat stampila, dar prin mascuta ca nah. Ce stiu eu ce am prins (vorba aia, mai bine prindeam net in camera lui Buni decat cine stie ce virusache care acum imi pune bete in roate - dar nu ma las, am pus mascuta si incerc sa ma fac utila.
Stii ca aproape ca uitasem de paturica? ASta pentru ca Buni lucra in ultima veme la minunatul meu sarafan :))) Care e gata un spate si jumatate de fata.. eheee.. am de asteptat.

pupici cu drag :* Iti multumesc mult, sa fie :)

CARMEN spunea... [Raspunde]

Hahaha... Exact ieri ne a fost livrata noua imprimamta. Am ramas pe Epson. Noua este ET2820 si vechea este L355. Cand am vrut sa scot la imprimamta biletul de zbor, Wizzairul are rozul tipic, a iesit la mine verde 😂 biletul meu a fost verde, gri si negru.
Am mai curatat vara trecuta capetele tancurilor de culori si a mai mer un pic ✌️ dar gata, acum am hotarat ca si a facut veacul. 4 ani a lucrat bine. Am mutat imprimanta veche la Helmut in birou, el are nevoie sa imprime scrisori, alb negru.
La mine in birou e noua imprimanta. Eu azi lucrez in home office si am deseori de scos schite, desene sau grafice. Nu ca ar fi nevoie, ca doar suntem in epoca digitala, hartia nuai are valoarea de acum 10 ani. Dar eu sunt de moda veche... Ma concentrez mai bine cand vad hartia si mai fac notite cu creionul.... Oricat ne am straduit sa cumparam ieftin, nu am reusit sub 199! Cu tot black friday cu tot!
Succes cu imprimanta ta ✌️🤗😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN4 ani este foarte bine - a mea abia are un an. Am mai avut meciuri cu HP.. pff. Dar am zis ca are si scannerul inclus si a mers o vreme chiar bine. Si eu am nevoi sa scot mai ales cu negru - cum ar fi sa scot de exemplu un abw in toate culorile pamantului (si va trebui sa scot ca acum vine decembrie.. bate la usa :)).
Mai am un canon pentru poze (care cantareste...) dar ca sa il car de unde e .. pana in sufra ..... si nu l-as cara, dar nu mai merg prizele in locul unde e el.. Sa vad, daca nu merge si nu merge, caut un prelungitor ceva.. :)))
Ca in fabulele alea cand te scarpini pe dupa cap :))). Asa e.
Pupici si sa fie buna imprimanta! Spor azi :)

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

La fel si eu ma bucur mai mult cand ofer. Imi place paturica ta. EU nu am rabdare...si momentan nu am timp pt a croseta o paturica. Weekend placut. Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă am facut o paturica foarte mica crosetata - pled sa zic.. ceva mic mic (din granny squares. Aia intergral ca restul sunt facute in colaborare cu Buni. Mi-ar fi placut insa sa fac una tricotata (ciorapeste) - am vazut la un moment dat una galbena cu canichi broati din loc in loc... de mult, tare demult.
Imi place poza ta de avatar :D
Pup cu drag!

Suzana spunea... [Raspunde]

Paturica este o minune. Si am mai spus-o cred, imi plac mult culorile si cum sunt combinate
Si cred ca este mai mult decat dublare. Asa am simtit mereu.
Te pup si multumesc draga Rux! Sanatate tuturor. ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti place :*. Buni se va bucura simai mult :D.
Multumim mult sanatate sa avem cu totii! :*

Trimiteți un comentariu