sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Suport curcubeu din dischete, pentru Kouki. (S44/52)


Buna!

Am zis sa sar putin (doar pana luni, nu prea departe) peste tema a treia de la transformările creative de noiembrie gazduite de Mihaela (MNiko) si sa ajung direct la a patra. Aceasta ne indeamna sa fim creativi. 

Nu va entuziasmati prea tare - singura tusa de creativitate, cel putin sper, este ca am prins cele patru elemente cu agrafe de hartie in partea de jos .. Am mai vazut astfel de suporturi dar gaurite si prinse cu capse, sau cu bunul pistol de lipit.

Nu voi mai pune poza cu materia prima, pentru ca o gasiti in articolul cu vinilul craciunesc - am folosit 4 dischete colorate - care, intre noi fie vorba, nici macar nu au fost luate de mine, ci le-am capatat de la Mami (foloseam asa ceva cand lucram pe calculatorul vechi pentru diferite raportari.. ei bine, astea au ramas si mi le-a dat mie.. si cat de tare m-am bucurat). Am avut doar 4: 2 roz si doua in nuante diferite de albastru. Ce mi-a placut e ca erau perechi: una roz si una bleu de la o firma (a se vedea ca sus au metalizata chestia care vine pe disc) si una roz si cea bleumarin de la alta firma. 


Nu am deloc poze din timpul lucrului din mai multe motive. Nu stiam daca va iesi ceva, sa prind agrafele s-a dovedit un proces alambicat si greoi. Asta ca sa enumar doar doua. 

Am prins pentru inceput doua dischete si am lipit pe partea unde venea eticheta bucatele de coala buretata (pe care am primit-o cadou). Mi s-a parut ca arata tare dragut si vesel. Am lipit in partea de sus cu banda dublu adeziva si am continuat pana am inchis .. cubul sa zicem:


Asa arata in partea de jos, ca in poza de mai sus. Am format un fel de suport pentru partea de jos a suportului. Imi trebuia un carton si am fost foarte norocoasa sa am fix o bucatica pe masura, ramasa de la calendarul Advent .


Am imbracat-o in albastru (partea dinspre exterior) si galben (la interior) si am finalizat astfel supotul nostru.



Risu a folosit ca fundal spatele de la cutia papusii pe care mi-am luat-o de BF, anul asta. Cutie care a venit gata sparta ... hahaha - dar nu e bai, chiar am cateva proiecte in care cred ca voi gasi elemente utile.

Am facut totusi si o poza cu fundal neutru, plus cele cu imaginea lunii noiembrie - ca acum trece toamna!


Trebuie sa recunosc ca imi place tare mult cum a iesit. Si este foarte potrivita pentru a tine in ea lucrusoare de-ale lui Kouki: betisoare pentru urechi (chiar va trebui sa caut sa vedem daca avem si noi asa, pe acestea le am de la Ralu si sunt cumva mai speciale, pentru bebelusi, cu pretectie), clestele pentru gherute (pe care l-am luat pentru Dodo - si cate emotii am de fiecare data cu taiatul unghiilor) si o pila. 



Mie imi place tare mult cum a iesit. mai ales ca nu a fost nevoie sa gauresc discheta in partea de sus - imi place cum arata asa, cat mai putin modificat. Si e ca un fel de minicomoara - intotdeauna mi-au placut dischetele colorate si mi-ar fi placut sa am mai multe (toate cele pe care le-am cumparat eu insa si pe care le  mai am inca, sunt negre 😅).


Mai este un proiect despre care va voi povesti luni, dar pana atunci va doresc un sfarsit de saptamana minunat si va multumesc mult pentru tot :)!!

Ja ne!

14 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

Thanks for your sharing...

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Interesant suportul! Vesel colorat și util, pe deasupra! Felicitari! Pup

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte frumos și colorat, perfect pentru ziua mohorâtă de azi!
Hehe, pe la începutul blogului am și eu unul din dischete negre, am tot vrut să îl îmbrac cu o hartă dar tot negru a rămas 😄. Încă îl am pe birou.

Diana spunea... [Raspunde]

Arata minunat! Foarte faina idee ai avut cu dischetele inutile azi - in absenta unui "device" potrivit. Imi plac mult si culorile! Tare-mi placeau dischetele colorate! 😊 Roz sigur n-am avut!
Pe dischete, cica, fisierele se pastreaza, nealterate, mai mult timp decat pe CD/stick. (hm. parca am mai scris asta, de curand, dar nu mai stiu pe unde) 😊
N-as avea curaj sa tai gherutele catelusei, daca ar fi necesar! 😊 Esti o curajoasa! Si o priceputa.
Multa sanatate!
Pupici! 💗

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Hello my friend. I hope you are well. Your sharing is colorful and enjoyable as always. Have a happy weekend :)

MNiko spunea... [Raspunde]

Chiar arata foarte bine suportul tau pentru lucrursoarele lui Kouki. Vesel si colorat. În poza cu fundal neutru, Risu pare atât de obosită! Poate de la cat a muncit la suport?
Referitor la betișoarele de urechi, daca cele de la Ralu sunt cu capătul de vata mult mai mare, da se gasesc si la noi la raioanele de bebelusi mai mult, dar nu doar acolo. Dar la farmacia veterinara am găsit niște „servetele” umede speciale pentru urechile cățeilor. Seamăna la textură cu servetelele umede, dar sunt un fel de degetare, le pui pe deget si stergi ușor urechea cătelului si nu mai e pericolul să il rănesti. A, si nu miros a nimic.

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce imi place suportul. Nu stiu sa fi vazut dischete asa colorate. Zi sincer, le-ai luat pentru culoare?
Bravo, draga Rux! Pupici si o duminica linstita!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler thank you for visiting :)!! Hugs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult ca iti place :*!!
Inca nu imi vine sa cred ca amreusit sa il fac. Dar ma uit pe masa si ma face sa zambesc automat. :D
Iti multumesc mult.
Pup cu drag 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sau de azi... :))) Uneori mai bate si un soare cu dinti :)) nu doar vantul. :))
Pai...era o emisiune in care se faceau upgrade-uri la proiecte (ca nu imi vine un termen in romana acum pentru cuvant.. dar trecem cu vederea ca este tarziu.. si eu inca ma recuperze.. plus bruiajul.. :D). Poate il preschimbi, de ce nu - asta daca inca mai vrei sa il imbraci si ai gasit material :).
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana eu nu am avut deloc dischete colorate :)). Pe astea trei le-am capatat pe la sfarsitul erei raportarilor pe discheta. :). Am fost super incantata de captura si le-am pus undeva bine facand raportrari intai pe cele obisnuite negre si uite ca mi-au ramas mie :))))).
Am avut eu niste dischete cu bugg-uri la greu.. ohoho 🙄 aproape noi. Oricum, mai am cateva de-ale mele( negre ca noaptea, bineinteles...) daca cumva porneste pc-ul, cand voi avea timp de el. vom afla.
Ah si aveam unele din acelea mari - nici nu stiu cum de au ajuns la noi si daca le mai am.. :O. Mi-am amintit acumm.

Ah dar e o nimica toata sa le tai ghearele la catei.. vai de mine.. luptele greco-romane, daca ar fi sa facem o comparatie, combinate cu wrestling ceva de gen... :)))))))))))) Dar dupa ce am vazut ca i-a dat sangele lui dDodo cand era mic la doctor... am zis, mai bine cu ustensilele din dotare :)). si chiar am reusit sa ciupesc putin la Kouki (nu ca as fi vrut, dar are banditul vreo 2 unghii negre negre.. spre marea mea disperare :)). De aceea pe alea negre le las mai lungi deobicei, sa nu mai risc.
Pfiu..😅
Sa fie sa fim sanatosi :*
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı hello :)!! I am much better - thank you so much 🤗! I am glad that you like my colourful project. Hugs!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur ca iti place!! Sunt entuziasmata de cum s-au asezat agrafele ca sa sustina parea de jos :D.
Oh dar bineinteles, de cateva zile a muncit singura de s-a spetit :))))).
Iti multumesc mult - asa este si chiar aveam o cutie luata de la ecozar :))). Am uitat cu totulde ele pentru ca de vreo 3 luni nu am reusit sa intru in baie... se tin tari cei cu coloana. Eh... eu tot sper. Cine stie, poate de Sarbatorile de iarna, vreo minune ceva...
UIte ce interesant -am sa am in vedere (sa caut zic. Iti multumesc :*!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana lnu le-am luat deloc, le-am pus bine insa atunci cand a vemit mami cu dischetele pentru raportari si din fericire, pana am terminat eu din stocul negru, s-a trecut la cd-uri :))). Asa ca mi-au ramas mie :D.
Altfel, am senzatia ca erau cam scumpe, asa ca nah.. toate cele luate de mine sunt negricioase.

Ma bucur mult ca iti place suportul. :D Multumesc mult!! pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu