vineri, 17 noiembrie 2023

Suport de pahar craciunistic, cu braduti, reni si bulgari - pe un cd (S42/52).


In timp ce ma ocupam sa transform un cd intr-un vinil craciunesc, bun de agatat, ma gandeam cum sa fac eu suportul pentru pahar. Aveam o foaie de pluta autocolanta pe care voiam sa o pun la treaba. M-am gandit ca este un material potrivit pentru asa ceva (suportul pentru pahar fiind cea de-a doua tema de la transformările creative de noiembrie).

Acum ca folosisem cd-ul disponibil ... a trebuit sa caut un altul pentru acest proiect si am avut un noroc! Am dat peste unul absolut inutil - de la un telefon pe care l-a avut Tati prin anii 2000 si pe care nu l-a folosit (avea o defectiune). Asa ca... la treaba:


Am lipit pe partea neimprimata un cerc decupat de foaia de pluta autocolanta. Dar nu ma puteam opri la ... atat. Asa ca, iata-ma cu cel de-al  doilea proiect, deja craciunesc:


Am folosit trei braduti, pe care am avut inspiratia sa ii cumpar cred ca la inceputul anului. Doi reni simpatici din fetru (care pe mine m-au dus cu gandul la elani, mai degraba, haha) si cativa pompomi albi, dintr-un set luat de Ralu acum muuuuulti ani. cand imi mai lua si mie cate ceva de craft, atunci cand venea acasa.. 😅. 

Le-am lipit cu banda dublu adeziva pe suport. Am ceva probleme cu renii - care cam pica, desi eu am incercat sa ii imbunez, lipindu-le cate o inimioara pe ambele parti (la unul argintie, la celalalt roz) din setul primit de la Mihaela -MNiko. 
--  (intre timp vad ca si-au bagat coarnele in cap si nu mai cad - o parte din text si o parte din poze le-am adaugat in ciorna inca de marti)  ---



Am avut ghinion ca Ralu nu a gasit pistolul ei (care cica nu ar mirosi) ca mi-l aducea. Poate la anul. Pana atunci ma descurc cu banda dublu-adeziva. Apropo, in pozele de mai sus se vede ceva din al treilea proiect realizat, despre care povestesc maine - adica nu se prea vede, dar pe el era pus suportul.


Am vrut sa fac si poza cu pahar... dar, ce sa vezi, e surpriza pentru Calendar Advent, de la Mami (eu l-am vazut insa si o sa fac poza, daca nu uit, cand vom ajunge la paharul, ca sa fie in tema). Desigur as fi putut lua un pahar din bucatarie, insa nu e acelasi lucru... 


Am pus totusi borcanasul cu agrafe pentru hartie - asa ca idee. Apropo, ador genul acesta de agrafe - sunt asa dragute! Si folositoare - le-am folosit in celelalte doua proiecte.

Ja ne!


12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Superb aranjament de iarna!
Ai putea sa lipesti niste zapada artificiala, Styropor maruntit printre braduti. Asa sa arate mai hibernal 😜🌲🎄
Pupici si imbratisari, multa putere si inspiratie pentru urmatoarele proiecte ✌️🍀😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Ma chinui sa scriu de pe telefon. Laptopul nu mai vrea sa funcționeze. Urăsc sa nu am tastatura cu butoane.
Stiu ca am citit articolul cu celalalt proiect, nu-mi amintesc dacă am comentat. Revenind la suportul de pahare...e superb, asa cu brăduți acelea. Tot elani as zice și eu ca sunt figurinele tale. Dar indiferent ce ar fi, proiectul arata minunat.
Felicitări!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Îmi place foarte mult cum a iesit!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Arată fabulos mică pădure! La un suport tridimensional nu m-aș fi gândit!
Am adunat și eu agrafe colorate într-o sticluță pântecoasă, acum adun in continuare in cutiuțe. Și mie îmi plac foarte mult, se pot folosi in multe proiecte. Mai am și câteva din cupru.

Diana spunea... [Raspunde]

E un suport interesant! Vesel, festiv, de sezon. 😊
Haha! Elani! (seamana, e drept) "Si-au bagat coarnele-n cap" 😂 Bravo lor! Era cazul, doar le-ai oferit inimioare in plus, si i-ai facut vedete! (sau... tocmai pentru ca i-ai facut vedete isi luasera coarnele la purtare?) 😊
Multa sanatate!
Pupici! 💗

Suzana spunea... [Raspunde]

Mi-ai adus aminte de CD-uri. Inca ma gandesc. E o idee simpatica mica masuta. Ar merge si o supra etajare? Folosind o tija centrala? Ce colectie simpatica de braduti. Cred ca le e dor de Craciun!
Pupici si ganduri bune! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti place :*. Uite ce idee draguta - nu am zapada artificiala, dar cred ca ar fi aratat frumos. In schimb straluceste prin pluta cd-ul - pentru ca pluta are mici gaurele prin ea (foaia).

Multumesc tare mult, sa fie. Eu ma straduiesc sa ma recuperez cat pot de repede 🙏🤞🤗

Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Ohhhh vai chiar e nasol - nici mie nu imi place deloc, unde mai pui ca sunt probleme si la autentificare. 🙄
Ma bucur mult de tot ca iti place :).Da.. probabil ca elani sunt si au scris ei ca sunt reni :)).
Iti multumesc mult :*
Acum ma uit si eu prin comments (am verificat si in spam si imi ajunsesem unul acolo.. plus vreo 3 destul de urate de la un om nefericit care s-a gandit sa arunce si el niste mizerii fix la un colind mai vechi..) - cred ca te refereai la cel cu vinil. Nu aparea nimic dar ma bucur mult daca ti-a placut. Sper sa se rezolve (daca nu s-a si rezolvat deja) cu PC-ul :D
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult si iti multumesc :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ce ma bucur ca iti place!! Nici eu nu m-am gandit neaparat, dar vazand folia de pluta.. si vazand cum arata pe suport, cumva m-am dus direct la braduti. Apoi cand am luat bulgarii am dat peste renii astia care arata a elani (si unul tot se incapataneaza sa pice pe o parte.. :))) Si uite-asa.
Sunt frumoase agrafele! :D Si mie imi plac si mi-ar placea si mai mult sa le pot modela fara sa se strice :))
Cred ca cele de cupru sunt deosebite. Stiu ca am avut si eu odata una sau doua...
Pupici :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ce mult ma bucur ca iti place!
ASta cu elanii imi aminteste ca am si vazut unul :))). sunt foarte periculosi in tarile nordului. Ma rog in ideea ca pot sari in fata masinii. red ca isi cam luasera oricum coarnele - poate alea il si trage in jos pe cel care tot pica :))
Va trebui s averific ce inimioare are :))

Iti multumesc mult.:*
Pupici cu drag!!🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana oh.. ca un fel de suport pe care sa pui mini prajiturele? :D Chiar... daca ai tija si cd-uri, chiar ai putea face cu pistolul de lipit o mini etajera pentru a pune ca pe display chestiute de craft si ai putea sa o faci sa se si roteasca (acum stau si ma gandesc la alternative la pistolul cu silicon si cred ca ar merge un sistem de bete ca suport... puse sub cd.. :))).
Abia astept Craciunul.
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu