marți, 28 noiembrie 2023

A sosit Calendarul Advent!


Cand a auzit Risu despre pachetel.. atat i-a trebuit. A zis ca ochise acum o zi poza aceasta AI si ca este MUSAI sa o folosim. Ce puteam face? Sa o refuz, mai ales ca o asteapta asa o perioada aglomerata? Adevarul este ca eram si eu foarte curioasa cum va din din nou umanizata, asa ca am intrat in aplicatie si i-am facut poza zilei.

Dar sa trecem la treburi serioase. A sosit Calendarul Advent de la Mihaela (MNiko)! Multumesc mult pentru tot :). Eu l-am vazut deocamdata, doar prin intermediul pozelor facute de Mami (treaba asta care imi cam da peste cap planurile dureaza  -  cred ca din generala nu am mai fost asa si .. intre noi fie vroba, atunci eram si eu mai mica, sa zicem ca aveam ceva mai multe resurse... abia astept sa treaca pentru ca este obositor). Asa ca ma uit impreuna cu voi, deocamdata, la poze:


In primul rand.... am primit o crenguta de bradut verde Asa-i ca e minunat? Multumesc mult!!! Si felicitarea aceea minunata - o puteti vedea mai bine aici: Day 10 - I - An iris foldind card . O mare bucrie pentru mine, mare iubitoare de patinaj 💗🙏. 





Anul trecut am avut Adventul Fotografic si va urma si anul acesta si sunt curioasa um se va desfasura - vom primi (probabil) cate o tema pe care trebuie sa facem o poza... Sper sa reusesc.


Si cam atat astazi - s-au descarcat bateriile (sa zicem ca abia pe la 6 de dimi am reusit sa adorm si eu.. haha), dar ma bucur mult ca mi-a facut Mami pozele ca sa pot imparti cu voi bucuria!💟

Ja ne!

Actualizare:

Pentru ca am scris deja despre calendar(e) si ce urmeaza, voi adauga mai jos si o poza neAI cu Rukkusu, ce ne va insoti in aceasta calatorie creativa, pentru cine nu stie deja, Si inscriu acest articol aici: Adventul fotografic - Ediția a II-a - reguli. Sunt foarte curioasa ce mascote ni se vor alatura in joc - poate voi reintalni mesageri deja cunoscuti, poate vor fi alegeri neasteptate! 




6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

I-au iesit poze foarte frumoase! Acum ca le avem, sper sa fie si inspiratie!
Nu prea stapanesc pictura pe polistiren. Trebuie sa ma mai documentez!
Pupici, draga Rux! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

foarte frumooooos! Ma bucur pentru voi!
Un Advent fericit sa ai, Rux draga ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si eu sper! Va trebui sa o rog pe Mami sa ma ajute si sper sa aiba timp, daca nu.. o sa improvizez pana va fi posibil.
Banuiecs ca acrilicul se comporta in mod obisnuit....
pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN sa fie cu sanatate si atunci ma ocup eu sa il fac frumos :)).
Hai sa te joci cu noi - macar pe partea de foto (Desi e posibil sa gasesti in casa materialele (va publica oricum Mihaela in fiecare seara tema si eventual materialele - nu sunt foarte sigura, dar aflam) :*
Pupici cu drag

MNiko spunea... [Raspunde]

Cred că noi am corespondat pe mail zilele acelea si nu am mai ajuns să las un semn si aici. De-acum deja a început provocarea, am văzut deja prima temă realizată. Dar încerc să mairecuperez din postările peste care am sărit.
Îmi plac mult ochelarii lui Risu.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da, asa am facut! :)
Trece timpul intr-o viteza.. ceva de speriat. Mereu am senzatia ca am uitat cate ceva si .. nu stiu ce, probabil tot o faza a chestiei care nu vrea sa mai plece de la mine, acum ma concentrez si ceva mai greu - la fix.
Si ei ii plac ochelarii, desi ii tine mai mult pe cap :))))

Trimiteți un comentariu