joi, 16 noiembrie 2023

AI ... vedetisme? :)) (Reflexii in Oglinda 38)


Reflexiile de azi cam au.. vedetisme. 😂😅😅 sau au pretentia ca au. Pe mine ma interesau mai mult reflexiile, ca au venit la pachet si cu altceva, c-est la vie. Nu ne suparam. Sper... 😅.

Evident ca glumesc - desi nu prea imi tihneste (m-a sacait o durere in gat de ieri dupa amiaza... n-am reusit sa dorm deloc pana acum, asa ca am zis macar sa termin articolul, sa fie facut). 



Nu e o serie prea lunga... m-am gandit sa adaug si in Calendarul Advent o activitate de gen, ca sa ne amuzam (cu Buni si Mami)... vom vedea :). 

V-am povestit deja ce app am folosit pentru poze aici: Cand AI cu ce... sa stralucesti :)). (Reflexii in Oglinda 37) .

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte faine pozele tale, poti sa juri ca sunt realitate! Imi plac foarte foarte mult 🥰😍💕

Bea infuzie de ghimbir ras pe razatoare, cu miere si suc de lamaie. Sanatate 🤗😘💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc :*. Sa stii ca de aceea le-am si pus, par reale. Mai da si rateuri, dar in general editeaza foarte corect (am si cateva funny - si cateva de Craciun si de iarna poate le voi adauga si pe ele in decembrie, mai vedem:p)

Ghimbir nu stiu daca tolerez, lamaie nu am - imi placea tare mult dar nu mai suport citricele din comert pentru ca sunt foarte tratate (coaja cel putin e horro cand o tai, pentru mine). Totusi cred ca as putea incerca cev netratat, nu de alta dar pe cand era Dodo bolnavior au adus ai mei niste portocale din Grecia de la mama lor, netratate si am dormit cu ele la nas fara sa am nimic. Nu am mancat ce e drept ca nu imi ardea de nimic atunci... dar asta e alta poveste.
As incerca niste miere in ceai, dar trebuie sa fiu foarte atenta ca ultima data nu mi-a priit.
Insa e o reteta buna si mi-am notat-o pentru viitor - stii, chiar daca nu pot face ceva acum, nu inseamna ca (asa sper eu) nu voi putea pe viitor :D
Puuup si drum bun :)!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

In ultima imagine arăți ca in Aviatorul! Am observat și în ședințele foto trecute că te prinde foarte bine parul ondulat.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Aviatorul dupa cartea cu acelasi nume? hmmm (eu oricum sunt cam paralela in materie de ecranizari recente, doar ce mai prind prin reclame, trailere :))).
Iti multumesc :*

Trimiteți un comentariu