duminică, 12 noiembrie 2023

Paturica mica creste...


Buna!

Ieri am crezut ca va ninge - asa arata afara. De vreo doua zile, abia reusesc sa ma concentrez la ceea ce am de facut. Planuri aveam o gramada - am reusit fix zero sa fac :))). Dar sunt fericita ca suntem - am avut ieri un moment.. pfoaaa bine ca a trecut. Slava Domnului, vorba aceea.

Mai bine va arat ceva din progresul la paturica mica. Ca altceva ... din ce imi luasem eu avant, cu avantul am ramas :))). 




Risu e foarte draguta sa pozeze langa progres - ceea ce vedeti sunt benzile tricotate de Buni si crosetate acum de mine, de jur imprejur. Sunt trei culori: un ivory, un biscuit si un visiniu ... Mai este si gri-ul pe care l-am folosit la contur.


Am avut inspiratia sa fac si o poza cu eticheta acestui fir, care se numeste olefin, sau ceva de genul ( nu mai stau sa verific). Si aceea este croseta pe care am folosit-o. O am de la un kit de reviste care a aparut la un moment dat - puteai face o pernuta crosetata. Cred ca v-am povestit despre ea, dar nu mai stau sa caut nici asta :))). Eventual, pot cauta pentru cand voi avea paturica gata - si sa adaug in acel articol, daca va intereseaza si ... daca nu uit. :)))


Am fost foarte hanicuta cand am stat cu Buni - pentru ca oricum nu puteam pleca din camera si netul nu mergea.. Plus ca eram prea obosita pentru orice altceva (care ar fi presupus sa creez si nu doar sa fac puncte simple de jur imprejur...).


In poza de mai sus puteti vedea primele doua parti unite si urma si cea cu visiniu, iar in poza de jos, sunt deja patru - si o manuca de Buni, langa Risu. 💗


I-am comandat ieri niste andrele circulare de bambus - sper sa fie faine, cand vor veni va povestesc. Sunt mai multe marimi si.. planul meu era sa ii dau unele mai groase sa incerce sa miste usor manutele. Ea nu lucreaza cu circulare, dar cele mari, implica o miscare prea ampla si sigur nu va putea sa faca asta dintr-o data. In fine... Noi sa fim sanatosi - sper sa mearga figura si sa o mobilizeze.

In rest... am dat ieri drumul la Impodobim Bradul XIV - Secretul lui Mos Craciun.. Inca nu m-am hotarat ce anume voi face pentru premiu, dar as vrea sa fie ceva super simpatic - adica clar va fi un personaj amigurumi si mai vedem. Sa imi spuneti daca vreti sa facem si un Secret Santa...va trebui sa stim pana pe 21 noiembrie, am sa incerc sa adaug acest fragment de final (daca nu uit.. haha) si prin articolele viitoare, ca un reminder.  Nu vreau sa ne aglomeram, dar cred ca ar fi simpatic. 

Ja ne!!

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Spor la treaba draga Rux 💕🤗
Mult ai avansat. Excelent!
Si mieimi place sa tricotez acum, in perioada rece, cu seri lungi...
Pupici si imbratisari 😘🤗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Tare greu mai ajung sa comentez ceva! Îmi place foarte mult fâșia vișinie, oricum păturica arată mai aparte cu fâșiile înguste.
Eu una nu cred că mă pot mobiliza pentru Secret Santa, am foarte multe pe cap și sunt în urmă cu o grămadă de treburi. Am tare puțin timp disponibil și nu știu cum să mai înghesui toate treburile in el. Te pup, spor la păturică! Pupici și pentru Buni, să se facă bine!

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Rux, foarte frumoasa paturica, abia astept postarea cu ea terminata. Sa ai spor la lucru!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc!! :)
ma calmeaza acest gen de proiecte si imi sunt dragi, mai ales ca pot sta cu Buni cand fac acest lucru.
Brr chiar s-a facut rece in ultimul timp.
Abia astept sa vad ce vei face :*
Puup

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si eu la fel - acum recuperez pentru ca daca nu ma simt bine am evitat sa stau cu Buni prea mult...

Si mie imi place acea nuanta. Si combinatia s-a dovedit interesanta (la a lui Ralu era cu gri in loc de visiniu si negru in loc de gri...)
Da - e chiar interesant asa si ma bucur ca am incercat atunci ca acum, cand Buni va reusi sa tina iar andrelele, ar putea sa o impulsioneze un proiect de gen, dar la un nivel mai mic (o pernuta de exemplu).

Sa sti ca m-am gandit la acest aspect - dar putem avea in vedere pentru anul viitor ceva de gen. Un iepuras sau un Mos Secretos :D.
Cine stie.

Iti mulutumim mult si trimitem multe multe imbratisari cu drag :*. Doamne Ajuta - abia astept sa o vad mai activa si vioaie...
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra iti multumim - fasiutele sunt lucrate de Buni :) - meritul e al ei. Eu doar am crosetat de jur imprejur si montat apoi cu acul. :D
Pupici!!

Trimiteți un comentariu