miercuri, 8 noiembrie 2023

Miercurea fara cuvinte - Cand AI un fel de sedinta foto „scolareasca”.









 Episodul 317 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🍂🍂🍂

Tema: Faceme app si o sedinta foto fara prea mari batai de cap :D
📷 Risu incearca si ea AI.... in poza zilei.
📷 Rux probeaza  uniforme :).

🌂🌂🌂

-📷 mai multe episoade 📷-  

6 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Asta e bun de aratat si elevelor de pe la oi că si intr-o uniformă clasică o fată poate arata ca pe podiumul de mis și că nu are nevoie de haine de firmă pentru a străluci.
Happy WW!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Wow ce frumooos Fotoshooting 🤗😘 In pozele astea esti tu, nu i asa? 🥰😍
Ce fel de app ai folosit? E tare simpatic 💞😘🥰😍
Happy WW Rux draga 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko mie imi place genul acesta de uniforme pentru scoala (imi placeau si ale noastre s daca ma gandesc bine se apropie mai mult de cele asiatice). Cumva e un simbol al statutului si locului unde mergi. Desigur, am prins si epoca uniforma si cea la liber (la liber eu prefer casual sport, asta e stilul meu.. deci nu pot spune ca m-a afectat cumva dar nici de parada modei, cum vad ca e acum, nu a fost vorba... noi mergeam la scoala, mai si socializam, dar la noi, presupun ca si la tine era a fel, primau alte chestiuni: mai un serial salvati de clopotei, mai un desen animat, mai o carte, mai jocuri.... un caiet de amintiri, de-astea, in afara de teme desigur. Doamne vorbeam si despre teme ... ce dinozauri.. eram hahahahahah).
Dar da - poti straluci si imbracat decent si fara haine de fite - pentru ca, nu-i asa, omul face haina nu haina pe om :D
Pupic si happy azi

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN hihii ma bucur ca iti place si iti multumesc. Da eu sunt :D
Pur si simplu am facut pe moment o poza si mi-a folosit aplicatia trasaturile. Este cam ca la pozele acelea facute in vacanta cand pui capul intr-o gaura facuta in panoul foto. Doar ca AI se ocupa sa, cum sa zic, sa armonizeze produsul final.
Faceme pentru ale mele si ceva cu AI pentru papusa (am reusit in programul acela sa ii fac si ei - si il voi mai folosi pentru ea ca sa fac pozele zilei cand e nevoie). Am lasat linkuri in art cu reflexii :D
Chiar este simpatic :D
Pupici si happy azi :)

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Minunate poze!
Te imbratisez si iti doresc o zi frumoasa!😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra iti multumesc mult si iti multumesc mult :*. Imbratisari cu drag si de la mine :)

Trimiteți un comentariu