joi, 9 noiembrie 2023

Cand AI cu ce... sa stralucesti :)). (Reflexii in Oglinda 37)

Buna :D.

De bucurie ca am reusit sa fac totusi app-ul sa accepte poza cu Risu (care nu e om, evident...) nu m-am gandit ca bretonul ar putea fi o problema.. Ma rog, nu ma deranjeaza si nici pe ea, dar ca idee... pentru alta data, la poza adaugata in app, parul nu trebuie sa vina pe fata - momentan ne jucam cu ce avem.

Ieri a fost cu poze care amintesc de scoala (funny fact: eu chiar am purtat cravata in liceu - nu pentru ca aveam uniforme, nu aveam, ci pentru ca imi placea mie.. haha - si, cand am facut poza de sfarsit de clasa a 12-a la care acum nu am acces, unul dintre profesori mai ca nu a vrut sa o confiste! din pacate pentru el, o am de la Tati, asa ca nici nu incapea vorba sa o dau...😅).

Cum astazi este cu.. reflexii, am grupat alte cateva poze realizate cu aplicatia faceme (daca vreti sa o incercati). Cea folosita pentru Risu se numeste AI yearbook...😅. Daca o folositi pe prima, atentie atunci cand salvati poza in telefon - imediat mutati-o in alt folder, nu de alta dar, din cate am observat, daca salvati inca una, o inlocuieste pe cea deja salvata. Ca idee..

Asadar, azi straluciri! In afara de prima poza - sunt curioasa daca recunoasteti personajul original, restul erau intr-un folder denumit... mirese :)))). Dar mi s-au parut dragute costumatiile si am zis de ce nu:






Nu imi mai amintesc sigur din ce categorie era poza de mai jos, dar mi se pare super draguta ideea (si parca ar fi vorba de Paris?) 


Si.. de fapt, de la poza de mai jos a pornit totul - pentru ca este chiar o oglindire in adevaratul sens al cuvantului:

In alta ordine de idei, mi-a placut mult sedinta foto (a fost mai lunga - doar ca numar de fotografii, nu ca si timp alocat - si am impartit-o eu in mai multe parti... adica vor mai urma cateva episoade 😅). 

Sunt impresionata de cat de realistic au iesit pozele. Si.. chiar nu ma deranjeaza, avand in vedere ca stiu ce implica o sedinta foto reala - pentru mine machiajul iese din discutie, la fel vopsit, aranjat par etc... Pfoooa.. nu mai zic de prelucrat (si aici ceva simplu, lucrat la lumini, poate un pic la filtre, nu va imaginati ca vorbesc de retusari masive). Oricum nu mai am photoshop-ul.. din pacate.

Mia mult ca sigur as mai practica sportul acesta (= sedinta foto adevarata) daca ar vrea Ralu (am povestit pe blog despre Calendar 2012 - Rha) si daca am avea si timpul necesar, dar ca sa fiu eu personajul principal... pfff cred ca prefer varianta scurta :))). Da.. chiar au iesit realist. Si e si amuzant :))).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

imi plac toate, la nebunie! SUPERBE toate toaletele, toate pozitiile/pozele ♥ Wow,Wow si iar WOW!
Pupici si îmbratisari ❤️😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Vai ce fotografii frumoase! Toate sunt frumoase dar îți stă foarte bine in rol de chinezoaica, iar reflexia in oglindă mă duce cu gândul la Adela ( a lui G. Ibrăileanu, că am auzit că ar mai fi una moderna).

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti plac - a fost foarte amuzant - poate incerci app-ul :D.

Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso iti multumesc mult :) - a fost foarte amuzant :D - cred ca voi trece la calendauladvent o tura ca sa ne amuzam (eu si fetele)

Sa stii ca acum ca scrii - chiar te trimite la astfel de vremuri.... de aceea stiu si eu. Probabil o mai fi si ceva mai recent... dar eu nu stiu :P
Pupici cu drag :)

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Superbe poze! In prima poza (cea cu coronita) semeni cu actrita Audrey Hepburn.

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra iti multumesc si ma bucur ca iti plac! :)
Exact!!! Pentru ca originalul era chiar Audrey :D. Am observat ca pe pozele ei arata foarte natural cand schimba cu trasaturile mele.Probabil avem ceva trasaturi sau mai degraba este „formatul” ca sa zic asa, asemanator.
Pupici :*

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt superbe imaginile! ❤ Sigur ca recunosc... personajul! 😊 Te potrivesti in toate fotografiile! 😊
Spor la ce faci tu pe acolo! Si multa sanatate tuturor! 💞
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana luna aceasta m-am jucat putin cu AI :). Sau el cu mine... si cu Risu.
Ma bucur ca iti plac :*.
Iti multumesc - acum fac teambulding cu mine ca sa pacalesc starea asta ciudatica. Iti multumesc mult de tot si la voi sa fie multa sanatate :*
Puuup

Trimiteți un comentariu