sâmbătă, 22 septembrie 2018

Gentuta de blug - a treia tema de la Provocari Verzi de septembrie.


Buna! 😍
Astazi v-am pregatit cateva idei si sugestii pe tema gentuta de blug, ultima dintre cele trei Provocari ale Toamnei lui Septembrie 2018.
Fara sa imi propun in mod special, se pare ca temele alese pentru aceasta luna au fost asezate cumva in ordine ... "descrescatoare" - astfel ca am ajuns aproape de inceputul Provocarilor Verzi, la cea de-a doua tema, lansata in luna martie a lui 2012. Dupa ce ne-am ocupat de organizare si de un jurnal/ album foto sau o agenda... acum este momentul sa realizam ceva din blug: o gentuta (si desi am spus gentuta, puteti realiza mult mai multe lucruri: de la un penar, la o gentuta plic, sau un rucsacel, sau un ghiozdan... blug sa fie, ca idei exista).
Puteti citi mai multe despre tema, aici Tema #2 "Poseta/Geanta din blug".


Cele doua propuneri ale noastre au fost: Gentuta - rucsac pentru Dodo si gentuta cu pisicuta pe care o poarta Ralu in imaginea de mai sus 😻, care a ilustrat tema respectiva . Rha a realizat cu drag si un premiu pentru aceasta provocare:  Gentuta de blug Copilarim", in timp ce eu am lucrat o Posetuta de blug, ulterior transformata in Gentuta cu floare .
Pentru astazi am pregatit un clip micut in care va povestesc cate ceva despre proiectele realizate de mine (pentru ca pe al lui Rha nu il am, desigur) pe aceasta tema:


Sper ca v-a fost de folos si ca v-a placut acest filmuletul pe care l-am realizat si in care am incercat sa va mai ofer cateva idei. 

Va doresc mult spor si sper sa ne intalnim pe provocari verzi in tabelul cu creatii. Nu ezitati sa imi scrieti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com daca aveti nelamuriri si intrebari - va voi raspunde cu drag!

Pe curand!

4 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Wow! What a fantastic jean handbag you made!
Love it!You are so talented!
Wishing you a lovely and sunny weekend!Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you :).
It was fun working with jeans :P.
I am happy that you klike it :).
Thank you for your kind wishes - it's still sunny outside. <3
Hugs :*

Diana spunea... [Raspunde]

Toate sunt foarte reusite!
Oooo! Fara masina de cusut nu m-as incumeta! Nu doar ca n-am atata rabdare dar cos si urat cu mana (poate cos asa urat tocmai pentru ca nu am rabdare) :)
Am croit gentuta, dar n-am idee cum s-o decorez (trebuie sa gasesc ceva care sa reziste bine la spalat) :) si n-am idee cand pot "strecura" masina de cusut intre activitatile cotidiene. :) O strecor, de strecurat! :)
Sunt fan "jeans" (si piele)! Din gentile ce le-am lucrat de-a lungul timpului mai am doua (si o "borseta"). :)

Duminica frumoasa iti doresc!
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ahh ma bucur ca iti plac <3.
Am si eu masina de cusut. Am folosit-o de vreo 3 ori si i-am trimis-o lui Ralu. Ea inca nu a folosit-o. :)))))
Vreau una mai micuta. Cea pe care o aveam era mare si nu am loc pentru ea. :)

Nici eu nu am rabdare.... Vai. Si la cusut pentru o chestie micuta, ca sa iasa bine, dureaza ataaat :)) de mult.

Abia astept sa vad ce ai facut! (Tin pumnii masinii sa se strecoare. hehe).

Stii ce nu am apucat sa lucrez cu blug? Hainuta pe care i-o promisesem lui Dodo. I-am facut sapca si rucsac. Da vestuta hainuta ham nu am mai apucat sa o fac.

Pupici :*

Trimiteți un comentariu