marți, 18 septembrie 2018

Ursuletul micului H


Buna :).
Azi aveam de gand sa va povestesc despre altceva ... dar nu tot ceea ce ne propunem si reusim sa facem. Inca am probleme cu tableta grafica. 
Din fericire am o mutrita vesela care abia asteapta sa isi faca aparitia pe blog: ursuletul micului H. Desi nu credeam ca voi reusi sa il termin si pe el pentru a calatori spre destinatie alaturi de Iepurasul de H si Iepurasul de N (care sunt cam invers repartizati fata de cum ii sortisem eu in articole - nu e de mirare, Micul N iubind mult culoarea portocaliu, se pare... haha), iata ca micul ursulet (pana la acel moment cel mai micut lucrat in colaborare cu Buni) si-a croit drumul cu determinare si acum se afla alaturi de ceilalti frati ai sai in reuniune de familie (Ralu apreciaza enorm.... hahaha).


Iata grupul vesel, inaint de plecare, pe cand Ursuletul tocmai se alaturase iepurasilor si ii linistea cu privire la zborul cu avionul (✈): "nu va temeti, e ca un zbor deasupra unui razor de morcovi". Nu stiu cat de mult i-a linistit ca pareau cam crispati. Probabil pentru ca unul este ca un morcov si altul are o codita morcovita... 😋.


Apoi a urmat o intreaga sedinta foto insorita. Ursuletul este foarte fotogenic. A tinut sa imi arate ca el poate sa se urce singurel la locul sau, si-a ales cele mai bune "pozitii", mi-a dat directive si a acceptat sa imi ofere o manuca sa apar si eu in poza cu el.


Apoi m-a convins chiar sa facem impreuna cateva poze si a iesit ce vedeti mai sus. Ne-am distrat pe cinste. Dupa care a venit si timpul sa se pregateasca de drum. Am mai stat putin de vorba si mi-a promis ca ii va saluta si pe ceilalti doi ursuci care il asteptau acolo ( " N's Baloo Bear "  si " Ursu' Po'ar" " ).

Apoi i-am mai facut doua poze si ...dus a fost. Micul N l-a intampinat cu mare bucurie si o imbratisare pe cinste (deh, e irezistibil - portocaliu, dupa cum spuneam). I l-a prezentat si micului H, foarte ocupat insa cu chestiuni bebicesti - biberonesti. 

Acestea fiind zise, ma intorc la lectii. Daca nu stiti ... de ieri m-am intors la scoala. 😅

PS: ne vedem la MFC.



4 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Wow! Your crocket 🐻 bear i so cute and adorable too!!!!
Love the color and the pattern that you used!
You’re o talented!Happy school year with joy!
Wishing you a lovely week! Hugs!
Dimi...

Diana spunea... [Raspunde]

Cat de frumoase sunt aceste jucarii! Un deluciu si doar sa le privesc!
Excelenta sedinta foto! Se vede si cat sunt de mobili, si moi! :)
Felicitari, Rux! Spor la invatat!
Sa fie sanatosi micutii N si H si toti cei care-i iubesc! <3
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you <3!
I am happy you like it! My Grandma' knitted the parts and I have crocheted the rest :D.
It was fun to work with tis bright and warm colours and I love the size it turned out. :P
It ia done for my little Nephew who will be soon 2 months old :P.

Thank you for all the wishes :).

Hugs :*!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana mi-a zis Ralu sa ma opresc :))). Ca nu mai vrea plusuri (ii zic nu sunt plusuri) - ma rog ea se referea la dimensiune. :))))

Sa vedem insa ce voi pregati pentru Craciun. Lista e Lungaaa.
Iepurasii sunt super molicei, buni de dormit cu ei. Ursuletul are codita, boticul si orechile putin mai iesite in afara, dar sunt tot molicele :D.


Iti multumesc mult de tot, sa fie!!! Tocmai am constatat ca nu gasesc rezervele de cerneala si mi-ar trebui sa pot scrie corect (nu se compara cu pixul sau creionul :(.

Multumim pentru urari - multa sanatate si din partea noastra. Ah .. mi-as dori ca toata lumea sa fie sanatoasa. Ar fi minunat!! <3

Trimiteți un comentariu