joi, 22 decembrie 2016

C.A. 22. " Ursu' Po'ar" "


Buna⛄
Nu, nu a nins. Pe alocuri mai sunt petece de zapada si in seara asta au fost iar colindatori. Totusi parca nu se simte atomosfera aceea simpla si placuta de Craciun. Ma grabesc sa va povestesc azi despre al treilea ursulet finalizat - un urs polar.
Ehh si nu imi ramane decat sa sper ca nu il zareste Rha... 😅. Pentru ca al ei este. Am lucrat de data asta cu un fir red heart ramas de la paturica lui Mami. Am avut emotii ca nu imi ajunge maro-ul (eu cu partea de crosetata m-am indeletinicit). Am terminat aproape cu totul materialul de umplutura - am trecut pe lista de must have o perna ... Hahahaha.
Eu il ador. Mi se pare tare, tare dragalas. Deocamdata sunt toti trei inca in custodie la Buni. De sarbatori probabil se vor trezi sub brad (inca nu l-am impodobit... 🌲.... Dreaming at...🎄.
La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 22 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.









*
 
Day 22 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!



***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu