sâmbătă, 31 decembrie 2016

Secret Santa Matrioshka Handmade





La final de an, am zis sa inchei cu ceva foooarte frumos si pozitiv. Si ce subiect mai potrivit as fi putut alege decat sa scriu despre surprize si bucurii?
Secret Santa-ul meu din acest an a fost Maria (Matrioshka Handmade). Mi-a pregatit o gramada de bucurii si au ajuns chiar inainte de Craciun la mine. 
In prima imagine se afla premiul pe care l-am castigat eu anul trecut :D. E o poveste lunga dar pe scurt: trebuia sa fac un desen pentru ca Maria sa personalizeze un fund de lemn pentru micul N. Dar eu m-am lungit, inspiratia m-a ocolit si din fericire (mai ales pentru mine), Maria a gasit cea mai buna solutie: o vulpita fantastica! Cred ca as putea scrie o carte intreaga despre vulpita - e un izvor de imaginatie ascuns in ea, dar timpul ma preseaza, uite-acum se schimba anul!


Sarbatorile am "clopotit" cu darul pregatit de Bianca :D. Multumesc mult pentru clopotel. este adorabil - nu in fiecare zi primesti un dar de suflet, pregatit de manute mici si pricepute!


Am primit mici decoratiuni pentru Zana Verde Fluturas (de la Provocari Verzi), dar le voi folosi abia la anul, pentru ca anul acesta nu am mai avut timp. Si m-am bucurat mult de calatoarea pregatita de Maria. Ador sa primesc felicitari frumoase si am avut parte de portie dubla, pentru ca a insotit-o si cea de Paste.


In ravasul prins cu panglica portocalie am primit instructiuni :D. Si m-am distrat de minune. Atucile sunt pentru proiectele din anul ce vine (si ma bucur mult pentru ca am cateva proiecte care implica broderie, sanatate sa fie :P). Am primit si un mic tablou care abia asteapta sa prinda culoare. E un semn, caci de mult tot vreau sa pictez si pe viu, nu doar cu tableta grafica.


Arcul cu sageata Provocari Verzi este pregatit pentru anul ce vine (sper sa prindem multe idei bune) si semnul de carte numai bun de asezat in agenda pentru 2017. 
M-a alintat mosul secret si cu servetele pentru colectia mea. Cele cu floare cred ca ar fi un tapet frumos pentru casuta zanei..... nu? :P


Am primit si cateva minunatii marca Matrioshka Handmade. Cercelusii (pe care eu ii vad si ca mici decoratiuni pentru bradul zanutei - sau poate ca ea ii vede asa prin ochii mei) sunt absolut superbi. Voi vedeti ce omuleti de zapada micuti si braduti sunt pe fetele cercelusilor? Pirogravati. Sa fiti cu ochii pe provocari anul ce vine, atat va zic.


Am lasat la final lingura si spatula de lemn. Povesti!! Maria spune ca sigur nu trebuie sa ne facem griji ca nu se strica. Fac mancarea mai buna. Cu siguranta insa lucrati mai cu spor cu asemenea minunatii in bucatarie.

Multumesc mult pentru momentele frumoase, pregatite minutios!!

Sa fim sanatosi si voiosi in noul an!!!
Pe curand!!

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Ai,ai,ai ce de frumuseți ti-a pregătit Maria!(și pe mine m-au surprins cercelușii,ce idee super!).
Si ai de gând sa folosești lingurile la mâncare,ca eu nu m-as indura?!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Daca nu "comit" vreo incercare de gen (sau nu mi le confisca micul N cand o veni in vizita - ceea ce e mai posibil decat prima varianta hahaha) le punem premiu la PV. Cercelusi sigur pun (ca nu il tenteaza si eu am pastrat o pereche <3). Cu lingurile insa nu promit pt ca ii plac mult chestiile astea :))).

Trimiteți un comentariu