vineri, 9 decembrie 2016

C.A. 09. " Foxy Hat "


Buna :D!
Pe fila cu numarul noua a calendarului advent din acest an se afla... tanam!!.... caciulita Foxy. Pe la inceputul lui octombrie am vazut un model dragalas de vulpita aici. Mi-a placut tare mult si salvasem pagina intentionat ca sa ii fac lui N o caciulita asemanatoare. Zis si facut.. singurul moment al zilei cand puteam lucra era cand dormea N (dificil pentru ca riscam sa il trezesc si, spre deosebire de caciulita albastra, firele pentru aceasta erau mici si se lucrau mai greu). Asa ca, pana la urma, am reinventat modelul de la zero, pastrand doar ideea de baza (jumatate portocaliu, jumatate alb - in cazul meu un crem cu insertii) si urechile. Ochisorii, nasul si varful la urechi sunt lucrate cu bumbac, restul cu acril (noroc ca imi ramasesera cateva fire de la paturici). Eu i-am facut aparatori pentru urechi - modelul initial avea mustati sau ceva de genul. 
Mi-a placut tare mult acest model de caciulita si as vrea sa il refac si cu un fir mai plin - desi pusa peste caciula albastra sunt la fel de mari, aceasta cu vulpita este fixa. Si ii vine atat de bine.... 💙💓💚💛💜!!! (blogspot au emoticoane.. 😬).

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 9 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.





*
 
Day 09 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:
09.  Copilarim Advent - calendar 9 decembrie   
(Colind: "O brad frumos" in romana, franceza, engleza, germana, italiana, latina, neerlandeza) 

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu