vineri, 16 decembrie 2016

C.A. 16. " Album foto Braduti Dulci "


Buna:)
Astazi urma sa va povestesc despre diplomele pentru concurs - dar le-am amanat pana dupa Craciun. Adica, mai corect ar fi - am amanat sa articolul. Diplomele sunt gata si mai am putin de lucru la felicitare, asa ca in weekend pleaca frumusel pe mail catre destinatari :).
Am ales un album foto cu "braduti" deliciosi pentru fila cu numarul 16 din calendar. Poate ca deja au ajuns la destinatie (posta mi-a facut surprize placute saptamana aceasta :D). Deocamdata nu stiu, dar sper sa aduca muuuulta bucurie.
Este un album cusut cu dupa o tehnica japoneza (care imi place tare mult). Am ales ca cele 12 coli din interior sa fie in ton cu sarbatoarea, dar ideea este de fapt cate o poza pentru fiecare luna a anului (se pot pune chiar mai multe, dar micute).
Pe mine, prajituricile imprimate pe hartia folosita pentru coperta m-au dus cu gandul la braduti dulci. :)
La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 16 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.






*
 
Day 16 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu