vineri, 23 decembrie 2016

C.A. 23. " Cocor Argintiu "



Maine este Ajunul si impodobim bradutul. Cel virtual aici pe blog. 🎄
Yuhuuuu!!! Eu il fixez azi pe al meu - abia astept. Atunci cred ca in sfarsit or sa se linisteasca toate si voi intra in atmosfera de sarbatoare. Mi se cam lipesc ochii ca sa spun drept - nu am prea putut dormi azi-noapte. Am creat o rochita pentru Hotaru - in anul care vine mi-ar placea sa lucrez si hainute pentru papusi, sau sa creez modele (pentru cei interesati). Am un wishlist si sper sa reusesc sa imi implinesc dorintele, implinind in acelasi timp si visele altora (de a-si lucra de exemplu hainute pentru papusile preferate) si a aduce si bucurie.
Pentru ca am pomenit de bucurie - ei bine nu uitati de micul dar pregatit pentru aceasta luna! Aveti timp sa va inscrieti pana pe 30 (si vorba aceea, daca in luna decembrie nu se gasesc motive de bucurie... atunci ce pot sa zic ?:P). 
Astazi un cocor argintiu pe care l-am trimis in zbor prietenei mele (el nu a calatorit in zbor insa, ci cat se poate de cu "picioarele pe pamant" haha). Cand sa aranjez pozele am realizat ca nu il am decat in poze de grup... bine ca intre timp a ajuns pachetelul la destinatie si nu stric vreo surpriza... haha.

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 23 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.




*
 
Day 23 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!
***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu