luni, 19 decembrie 2016

C.A. 19. " Lizu-chan "


Buna :)!
A inceput saptamana Craciunului :). Astazi am primit deja un pachetel (un premiu castigat la SuperBlog) si chiar m-a luat pe nepregatite :P. Va povestesc dupa sarbatori, cand voi scrie un articol despre competitie. M-am bucurat mult, pentru ca ii voi face cadou lui Ralu. Hihihihi.
In acelasi timp, la Rha mi-a ajuns albumul Are You Happy? - abia astept sa ajunga la mine. :D.
La polul opus azi nu am apucat sa fac nimic din ce imi propusesem (pe balcon), dar am reusit sa fac un cadou care sper sa se concretizeze in ce isi dorea persoana respectiva. In concluzie o zi pliiiina! Unde mai pui faptul ca maine trebuie sa vina firele comandate pentru un nou proiect alaturi de Buni. Doar de la Rao nu am primit niciun semnal (macar sa stiu daca a ajuns mailul meu, sau nu -dar nici ceilalti colegi de competitie care au scris nu au primit raspuns, deci... asteptam).
Cel mai bine ar fi sa intorc insa o noua fila de calendar :D. Asa-i? :) Domnisoara din fotografii este Lizu-Chan, sau, pe romaneste, Lizuca. O varianta mai mare, upgraded a Lizucai pe care am realizat-o acum ceva timp. Pentru ca erau prea multe fotografii, am pastrat cele de making of, sau cu detalii despre vestimentatie pentru un articol viitor (poate chiar la anu' ... "ca mult mai e pana atunci".. hihi). Momentan dragalasa Lizu este pe drum, spre casa ei. Si abia astept sa ajunga :D.

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 19 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.



















*
 
Day 19 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu