miercuri, 4 ianuarie 2012

Lizuca's sister :)

copilarim.blogspot.com
Buna:)!!
Va povesteam despre Lizuca in filele Calendarului Advent Copilarim 2011. Astazi voi reveni cu cateva poze cu "sora " ei mai mica realizata pentru tati - care are deja o mini-colectie de papusi lucrate de mine. Papusica este lucrata dupa modelul original dar este mai micuta decat prima papusa pe care am facut-o si mai exista evident cateva diferente la imbracaminte. 
I-am realizat si o cutiuta (care sa o fereasca de praf) si pentru ca nu am avut plastic pentru capac am facut un desen:P. Intr-una din pozele de mai jos veti putea vedea desenul in creion si cel de pe cutie....
Am adaugat-o pe lista de papusi amigurumi de colectie pe Lizuca si in curand as putea sa realizez in serie limitata papusele Lizuca (cel mult 5 papusele acest model si personalizate fiecare, dupa care voi retrage modelul). E doar o idee... Vom vedea si daca se va materializa:).
Inainte sa va las cu pozele vreau sa va intreb voi ce persoaneje animate / de poveste ati vrea sa incerc sa realizez prin tehnica amigurumi? (Patrocle este pe lista, dar nu stiu exact cand va "prinde viata").


Mai ramane sa va spun ca am lucrat cu fir de bumbac si acril, umplutura este din bumbac si papusica are 3 articulatii (cap si maini - care sunt detasabile). Hainutele din garderoba sunt detasabile: pantofi, sosete, lenjerie, rochita, hainuta si bascuta. La ochi am cusut in mijloc o margeluta de nisip neagra. Mai jos cele doua Lizuci si cutiuta micutei:





In curand va voi povesti despre bascuta verde:D. Daca nu vedeam pozele mai ca si uitam de ea:). Pe curand!!!

12 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Frumoase surioare. Cum adica detasabile? Imi plac foarte mult pozele pe care le faci si colajele. As vrea sa stiu si eu marimea si costul unei papusele.

copilarim spunea... [Raspunde]

Vai si mie imi placea asa mult cand erau impreuna - m-am distrat sa le fac poze:)). Colajele.. cred ca voi mai face mai ales cand voi avea foooooarte multe poze la un articol:D, sau ca in cazul de fata. Si la ele e de lucru cu prelucrarea (mai ales ca pozele nu sunt facute in acelasi timp si difera lumina si nu numai, dar aici mi s-a parut ca merge asa;)).
Detasabile - adica se scot hainutele. la fel se pot detasa de corp capul si mainile (in cazul in care se spala (preferabil de mana, cu un material/laveta/carpa - mai ales daca umplutura e vata).
Marimea.. cea mai inalta are vreo 18 cm.. cealalta e mai micuta putin. Costul e variabil - inca nu am vandut, ma gandesc sa fac si acest pas (mi-am facut un cont pe magazinul cdb si voi adauga link pe pagina pravalie cat de curand). Probabil voi porni de la un pret care va fi negociabil in functie de cum se vrea papusa (pentru fiecare model vor fi un numar limitat de sa zicem 5 papusi dupa care nu voi mai face modelul si fiecare va fi personalizata). Si negociabil inseamna si mai mult si mai putin:D, evident (in functie de timp, material, inaltime.. etc etc etc).
Plus ca ma gandesc ca daca se va manifesta dorinta de a avea o astfel de papusica de colectie sa fac si concursuri cu vouchere (discounturi)care vor putea fi folosite in pravalie ... Cum vi se pare idea pentru viitor?

Cora Bogdan spunea... [Raspunde]

La Multi Ani!! In primul rand! Si e tare dragalasa Lizuca, m-a cucerit!

copilarim spunea... [Raspunde]

La multi ani Cora!! Tocmai ce am citit articolul tau :D!! Ma bucur ca iti place de Lizuca mea:P!!

Sara spunea... [Raspunde]

Sunt superbe surioarele! Ești atât de talentată, dragă Rux! Felicitări! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc mult draga Sara!!! Ma bucur foarte tare ca va plac:)

kiddo spunea... [Raspunde]

Sunt foarte dragute surioarele, imi plac foarte, foarte mult! Intotdeauna am iubit-o pe Lizuca, iar Patrocle a fost catelul preferat:) Sunt nerbdatoare sa il vad si pe el! Cat despre personaje preferate de animatie tare mi-ar placea sa il vad pe Nemo, iar ceainicul din Frumoasa si Bestia cred ca ar fi ceva deosebit.
Mult spor in acest an si cat mai multe proiecte minunate! Multumim ca ne incantati cu ele!

copilarim spunea... [Raspunde]

Mi-am notat:D!
Iti multumim mult si iti dorim si noi multa sanatate si spor in tot ceea ce faci:)!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

2 MINUNATII!!!!Mult spor la creat cat mai multe astfel de frumuseti si spor si la cumparatori ca ii meritati.

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci :)!!(tu m-ai provocat sa o fac pe Lizuca - sper sa il fac si pe Patrocle curand:P).

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Tocmai ce am lasat comentariu la zana zapezii ca este cel mai dragalas obiect crosetat cand iaca dau peste Lizuca. Lizuca este adorabila si cred ca orice fetita s-ar bucura sa aiba o papusa ca ea.

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc Amy:)!
Stiti..acum un an.. pe vremea asta eram in criza de timp.. venea ziua lui Ralu si eu voiam neaparat sa ii fac o papusa care sa o intruchipeze pe Haruka, un personaj dintr-un anime pe care il vazusem impreuna si pe care ea il indragise... Nu gaseam insa nicaieri materiale.. asa ca am zis sa incerc sa crosetez.. A fost o saptamana de lucru in forta.. si a iesit Haruka. :) Asa am inceput sa fac eu papusele... si acum dupa un an de zile cea mai mare bucurie a mea este atunci cand citesc ca va plac si le apreciati. Si va multumesc mult de tot... :)

Trimiteți un comentariu