marți, 17 ianuarie 2012

Cutie decoratiuni F&M

copilarim.blogspot.com
Hello!
In decembrie care abia ce a trecut am reusit sa realizez cateva seturi cadou pentru cei dragi. Unul dintre seturi a plecat la F&M, unchiul si matusa noastra, tocmai peste munte:P. 
Cutiuta am realizat-o in carton, capacul din hartie cartonata verde. Am ornat capacul cu o craciunica realizata din kit-ul pe care l-am facut mai demult - ce-mi place ca de fiecare data mi-au iesit altfel :D si cu siguranta le voi folosi si anul acesta la decorat!).
La final am adaugat si sclipici - mi-a adus Rha cateva tuburi foarte faine (nu miros deloc!!!) - din pacat cam p terminate (le folosise ea la un proiect mai demult si s-au pastrat nemaipomenit  bine). 
Am folosit ca ambalaj hartie maro simpla pe care am personalizat-o cu ajutorul creioanelor colorate (ma gandsc sa imi fac o stampila.... dar totusi arata asa de fain creionul colorat pe acea hartie, chiar daca e mai mult d lucru).


Tocmai mi-am amintit ca le-am trimis si o stea  mare si colorata;)) - va trebui sa fac ordine prin poze! Cutiuta in lumina naturala si cu blitz in timp ce lucram la ea si in ultima poza finalizata:



0 comments :

Trimiteți un comentariu