vineri, 20 ianuarie 2012

Cutie decoratiuni pentru Ramo

http://copilarim.blogspot.com/
E iarna... se aude?:)!!
Recunosc va ascund ceva: am un fulg de zapada. E frumos, carliontat si caaaald. Il cheama Dodo, e un canis meniu - uneori pozeaza in motan rasfatat, torcand si alintandu-se nevoie mare, ca acum. e un  fulg maaare, il loc de labute are bulgarase de zapada. Ma jucam cu un bulgaras si l-a retras cu un protest... nu ii ajunge sa il mangai doar cu mana stanga, o vrea si pe dreapta - pauza de tastat, revin!
Am revenit... ma priveste in continuare pe sub sprancene. Va povestesc astazi despre un alt set daruit de sarbatori, un set pe care l-am facut pentru prietena noastra Ramo (am primit si eu un minunat pictat, o sa va povestesc!).
Setul cuprinde un bradut verde inchis si unul verde deschis si un ingeras clopotel cu aripi pufoase;P. Am facut poza si cu ele in cutie - asa ca veti putea sa vedeti cum imi "stampilez" eu hartia de ambalaj si sper sa va placa cel putin la fel de mult pe cat imi place mie:P. Cutiuta are un capac atins de bagheta magica a zanei nametilor, cu o floare de gheata (model: ) si o poezie pe care am scris-o special pentru acest proiect de suflet:

"Oh, Floare de gheata!
Fulg de zapda sa cada...
Iarna-n vazduh..
S-aduca ninsoare
Si-n suflete soare!"



Restul pozelor, mai jos:












4 comments :

vavaly spunea... [Raspunde]

Au venit si la noi in vizita cativa fulgi de nea, dar nu au rezistat prea mult. Oricum azi ne-am bucurat de ei, am stat pe afara sa ne inghete nasucul.

copilarim spunea... [Raspunde]

Inseamna ca doar eu am ramas de "caruta":P ma delectez cu fulgul Dodo:D

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Ce frumos! Imi place hartia maro cu scris albastru si cu fulgi. Si cutiuta facuta de mana este minunata! Ai maini de aur :)

copilarim spunea... [Raspunde]

da hartia asta e preferata mea:). ma bucur mult ca iti plac!

Trimiteți un comentariu