duminică, 1 ianuarie 2012

La multi ani 2012!


La multi ani dragilor!!! Am ales sa realizez o felicitare inspirata de provocarea Elenei pentru luna decembrie si am si reusit sa o fac, pe ultima suta de metri!:) Sper sa va placa si voua (eu ador bradutii -mai ales cei in relief:D). Si-o urare de inceput de an:  
LA MULTI ANI CU SANATATE!!
S-avem de toate! Liniste si pace:)!


 
set papers realizat de Elena Stanescu (Atelierul Elenei)

10 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

La multi ani! Un 2012 plin cu sanatate, bucurii si dorinte implinite! Frumoasa felicitarea! si eu ma angajasem in noiembrie sa realizez ceva urmare a povocarii Elenei dar, in urma unor incidente neplacute, nu am reusit. Sper sa resusesc de acum inainte pentru ca imi plac mult provocarile de acest gen.

copilarim spunea... [Raspunde]

:D Am reusit pana la urma sa imprim pe multifunctionala... asa ca am zis sa onorez invitatia la provocarea Elenei si aceasta a fost felicitarea noastra de revelion:D. Mi-a placut mai ales cat de fain arata bradutii lipiti asa 2 cate 2:D!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Da te-ai apucat tare de munca din prima zi!!!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere ca sa ne incanti zilnic cu rezultatele mainilor tale. Imi place cum te organizezi. Poate ne inveti si pe noi. La multi ani!

copilarim spunea... [Raspunde]

La multi ani Oana:)! Azi am incercat sa termin un proiect grafic la care tot lucrez inca de dupa Craciun.... :) Sper sa ne bucuram cu totii curand de el!
la multi ani inca o data !!

ps: apropo de organizare am un singur "secret" de care putem beneficia toti: se numeste programarea articolelor. unoeri apuc sa il folosesc, alteori nu prea.. dar cand apuc stau mai linistita:)

adriana spunea... [Raspunde]

La mulţi ani, in Dragostea Domnului Dumnezeului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos!

copilarim spunea... [Raspunde]

Asa sa fie, multumim!! La multi ani !!

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

rux, felicitari si ma bucur ca ti-ai facut timp sa creezi aceasta frumoasa felicitare, imi place cum te-ai jucat cu bradutii!

in scurt timp voi reveni pe blog cu detalii, castigatorul concursului si un nou set pentru luna ianuarie, an nou fericit, pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur mult ca iti place:)! Si ca a mers multifunctionala:D - abia astept sa vad ce pregatesti pentru luna ianuarie:)!! sa fie fericit pentru toti anul si cu sanatate:)
:*

Andrea Isfan spunea... [Raspunde]

La multi ani!

copilarim spunea... [Raspunde]

la multi ani:)!!

Trimiteți un comentariu