miercuri, 25 ianuarie 2012

Pingu

copilarim.blogspot.com
Buna:D
De curand am primit o mare provocare.. si mare si provocare:P Va dati seama? Mare ca dimensiune si provocare pentru ca trebuia sa fie o jucarie potrivita unui "target intre 0 si 12 ani, fetite si baieti".... ceva comun. Ce ziceti de asta? Exact asa am zis si eu ...! (sau nu, ca nu pot sa va ghicesc gandurile dar .. individul din imagini ma face sa glumesc in stilul meu inteles numai de mine, de aceea ma si amuz, eu si cu el, el si cu mine - se pare ca ma intelege pana la urma).
Ok..... revenind. La data cand scriu articolul  (19 - pentru ca imi permit luxul de a trece pe programari datorita unei mici ferestre de timp liber) nu stiu inca ce voi face pana la urma pentru acea mare provocare.. poate va fi chiar dumnealui, desi ma indoiesc ca va trece testul cu cei doar 11 cm inaltime.... *eventual ii fac un joben de vreo 7 cm* (= Rux glumeste iar, va rog radeti nu o lasati singura). Dar trebuie sa recunosc ca micutul Pingu este adorabil si ma bucur ca l-am facut. Sa va spun si cum? Crosetand, evident! Ta-na-na!!


Pingu si cu mine radem (incep sa cred totusi ca asa e el zambaret din fire!). Imi sopteste sa fiu serioasa si daca a inceput sa sopteasca e grav... Asa ca ma conformez si va spun din culise ca dansul mi-a fost inspirat de calatoriile mele printre poze cu amigurumi (in timp ce cautam o sursa de inspiratie pentru marea provocare am vazut si pinguini si pentru ca aveam alb si negru si galben am zis sa fac si eu unul). Deci ideea in sine nu imi apartine - executia si modelul da.


Exista deci si un model gata facut, gratis in cazul in care va doriti sa incercati. Al meu e mai ochios (fara margelute) si mai mare - e bine crescut!! Sau... daca va place foarte mult modelul meu poate va aparea in vitrina (pravalie) cat de curand... Nu stiu daca chiar la aceste dimensiuni, sau/sau si mai mic.. ma mai gandesc!
Voi copilariti? este rubrica unde puteti adauga un link daca ati realizat ceva inspirat de noi! Ne-am bucura sa vedem ce ati realizat:)!

10 comments :

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

e dulce foc, imi place mult, rux!

copilareste si el se pare!

copilarim spunea... [Raspunde]

Copilareste din plin:)
M-am hotarat sa ii fac si frati mai mici:D.. cat de curand:D... si poate nu doar frati;)

vavaly spunea... [Raspunde]

Ce Pingu dragut ai facut tu acolo. Esti o adevarata maestra a jucariilor crosetata, pui atata viata in ele ca le si auzi vorbind si le vezi zambind.

copilarim spunea... [Raspunde]

shhhh sa nu mai spui:P (tocmai se sfadesc pe masuta... Pingu, Fanty, Veve- va fac si cu ea cunostinta curand si Humpty Dumpty:P)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Ha Ha Ha ce mai copilarii! Stai ca voi copilarii si eu in curand, numai sa-mi iau inima in dinti. Pingu e deosebit :)

copilarim spunea... [Raspunde]

haide:D

ghemulet spunea... [Raspunde]

ce dragalas este pinguinul...
Cu drag,Ghemuletulincalcit

copilarim spunea... [Raspunde]

intre timp am facut si o fetita pinguin:D

Insecticid molii spunea... [Raspunde]

Mie-mi place tare tare mult. Am trecut cu mult de varsta copilariei si tot l-as pune pe noptiera, cred ca mi-ar binedispune diminetile.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Insecticid molii avem in noi atatea varste cati ani :P. asadar nu e de mirare si nici ciudat sa ne mai facem cadou cate o jucarie - cel mai bun remediu pentru tristete si cea mai sigura sursa de bucurie :P
Ma bucur mult ca iti place de Pingu :D!!

Trimiteți un comentariu