joi, 26 ianuarie 2012

Fingerless Pinguin Mittens

copilarim.blogspot.com
Buna!!
Pe forumul CDB se desfasoara un concurs intitulat Trendy in 2012. M-am inscris si eu cu o pereche de mitene fara degete pe care i le-am facut lui Rha pornind de la modelul pe care l-am creat in 2010: Penguin Mittens.  
Am avut un singur ghem de lana in degrade - absolut superb si din fericire mi-a ajuns la fix pentru proiect (ba cred ca mi-a mai ramas putin fir ). Le-am lucrat degetul mare pentru ca as vrea sa le adaug niste acoperitoare si pentru celelalte degete, dar inca nu am gasit fir care sa mearga combinat:D. Asa ca pana atunci le poarta asa.
Ador modelul asta (efectiv ma amuza copios si imi aminteste de pinguini:))) ). Poate o sa fac o pereche si pentru pravalie... 
Acest model de mitene are compartimente pentru degete...si desi ideea este aceeasi, executia difera fata de mitenele mele (lucrate cu o croseta mai groasa din lana mai groasa). Imi place foarte mult sa "jonglez" cu diverse tipuri de picioruse - e ca o joaca. 





Pe curand!!




Participa la concursul Trendy in 2012 organizat de CDB.

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Multa bafta! Mitenele tale sunt ca...o joaca de fetite cu papusi: colorate, mignione, cochete. Rha cred ca e incantata.

copilarim spunea... [Raspunde]

Si eu cred... ne-am cam "batut" pe lana asta ca a fost doar un ghem.. mai am putina si pt mine.. cam de o floricica asa:))

Trimiteți un comentariu