luni, 16 ianuarie 2012

Swap de Craciun - eu pe post de spiridus

copilarim.blogspot.com
Buna!!
Va povesteam la inceputul anului ( Swap de Craciun - ce mi-a adus Mosul:)) ce am primit in urma schimbului de daruri organizat de Revista Atelierul - Atelierul - SWAP II. Astazi va voi arata ce am facut eu in atelierul elfilor;)). A fost o calatorie lunga (uneori anevoioasa - e drum lung pana acolo)... Mi-a luat ceva timp si sa ma gandesc ce sa fac ca sa tin cont de ce isi dorea colega mea de swap.
La inceput mi-am lasat imaginatia sa zburde si am realizat pandativul (care e un bradut stilizat, alcatuit din elementele pe care le-am regasit in scrisoarea ei catre mos:p). Voi povesti mai multe intr-un articol despre el si la fel voi face si cu pictorita cea roscata!
Am incercat sa creez in cutiuta o lume de basm.. cu un fulg mare, albastru.. pictat de roscatica - daca nu ma credeti uitati-va cu atentie si veti vedea paleta ei cu culori si pensula - care are chiar albastru in varf! Apoi am creat o cutiuta mai mica in care am pus ravasul.. sau felicitarea si o punguta din hartie de ambalaj simpla (cum imi place mie) si bradutul in ea, cu reteta dupa care a fost facut atasata - din pacate nu am poze pentru ca eram foarte presata de timp. Ultimele detalii au venit cu un mare ajutor de la Mami!:P Nu stiam in ce sa pun "dulcele"... voiam neaparat sa pun nuci (mi se par un dar superb de sarbatorile de iarna, mai ales ca sunt naturale, din gradina:D). Noroc ca mami mi-a luat bomboane ambalate in cutie in forma de inima si am decupat inima (centrul l-am prins cu panglica de capacul cutiei si restul pe laterale). Mie mi s-a parut ca arata ca un ingeras cu aripioare:). Si cateva poze:


Am prins "aripile cu nuci si bomboane" cu folie de plastic pentru alimente ca sa nu se desprinda... si sa nu faca zgomot.


Cutiuta:


Cu blitz:


si fara blitz:



Mi-a placut experienta aceasta si cred ca voi participa si la alte swap-uri... sau poate chiar vom gazdui unul (tematic, bineinteles). V-ar placea?

6 comments :

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

superba si aceasta papusica. diana tot insista ca vrea si ea o papusica facuta de tine, lizuca, mai precis. Te rog sa-mi scrii pe mail pretul unei papusi, ca ne-am indragostit de ele si nu mai putem fara... :)
Cred ca este o idee buna sa te reprofilezi sau sa te ocupi mai mult de papusi/jucarii crosetate, asa cum am vazut ca ai scris intr-un comentariu la un alt post. ai avea succes mai ales ca vii cu ceva nou.

copilarim spunea... [Raspunde]

Amy va multumesc mult:)! Si eu imi doresc sa imi fac o pravalie micuta -am deja un cont pe platforma crafty si unul pe platforma CDB (le-am pus pe pagina pravalie), dar sunt inca in lucru... :)
Va pup!

kiddo spunea... [Raspunde]

Ce dragut cadou! Imi place tare mult ideea cu nucile! Si astept si eu cu nerabdare sa iti deschizi "pravalia" ca mi-e tare draga Lizuca!

copilarim spunea... [Raspunde]

Cred ca va mai dura ceva pana sa reusesc sa deschid pravalia copilarim, dar am vreo doua mici "spatii inchiriate" sa le zic vitrine pe crafty si cdb (sunt in curs de amenajare) - va invit sa le vizitati sa imi scrieti pe mail ce sugestii si pareri aveti :*

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Ce frumos cadou! Papusica e foarte simpatica, mai ales ca e roscata! :D
Si mie imi place ideea asta de swap... desi n-am participat la nici unul... inca. Votez pentru, deci. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

:) Atunci poate organizam unul cu ocazia martisorului:)!

Trimiteți un comentariu