vineri, 6 ianuarie 2012

Fas Fas bicolor

Copilarim.blogspot.com
Sau ce a primit Dodo in dar de la Mos Craciun pentru ca a fost un catelus foarte cuminte si ascultator:).
Se facea ca eram in Ajun... si mi-am dat seama ca puiului celui cret nu ii pregatisem nimic - mai mult o auzisem pe Rha ca nu i-a gasit nimic de cumparat si... am zis ca asa ceva nu se poate!! Il si vedeam la brad cu nasucul pe la cadouri si .. cum, tocmai el, atat de cuminte sa nu primeasca ?
Am tot vrut sa ii mai fac ceva de imbracat - eventual o sapcuta cu cornite de ren (dar nu am avut timp ... poate anul acesta:D).... asa ca, am luat rapid croseta, acril rosu si verde, bumbac (pentru umplutura) si o punga fasaietoare si contra cronomentru m-am apucat sa ii fac mingiuta... La un moment dat am auzit ceva fornaituri la usa (auzise fasaind smecherul si probabil se intreba daca nu cumva mananc ceva bun, fara el)... 


Probabil va intrebati daca a meritat acel maraton al mingii... Cum sa nu!! Asa cum ma asteptam seara Dodo inspecta cadourile puse sub brad sa vada el ce a primit... Cred ca daca nu as fi facut mingiuta si nu ar fi primit si el ceva ar fi fost foooarte trist ( ni s-a intamplat odata cand au fost parintii plecati sa nu ii aduca nimic si se uita cu niste ochi!).. As vrea sa fii facut un filmulet sa il vedeti si voi cat era de bucuros:)!! Dar eram mult prea preocupata sa ma bucur pentru el si sa ne jucam impreuna cu fas fas bicolor!



6 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Minunata mingiuta. Cred ca si Dariei i-ar fi starnit interesul. Norocos Dodo....

copilarim spunea... [Raspunde]

DA!! E a doua mingiuta de acest gen pe care i-o fac - are avantajul ca e moale si ma amuza copios cand o ia la "intrebari" (a se citi roade) ca fasaie asa discret...hahaha:P. Probabil ei i-ar fi trebuit una mai maricica. Asta are 22 de randuri.. am sa caut modelul de sfera (sper sa il gasesc) pentru marimi mai mari. Eu la asta am cam gresit (dar nu se vede) pentru ca eram in intarziere asa ca nu am mai putut respecta perfect modelul respectiv..:))

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

e bine ca poate fi si spalata si jucata...

copilarim spunea... [Raspunde]

Da!! Am spalat-o pe cealalta si e super ok (la cat a ros la ea). Singura problema este ca nu mai e la fel de rotunda (dezavantajul cand folosesti vata este ca aceasta se strange dupa spalare si chiar daca dupa ce se usuca poti sa o modelezi, nu va mai fi exact la fel, pentru ca nu e elastica; avantajul este ca nu trebuie sa imi fac probleme cand o mesteca pentru ca nu este un material care pune probleme, oricum nu iese pentru ca este punga care nu ii permite acest lucru).

Diana spunea... [Raspunde]

Ce le mai plac jucariile! :) Am observat ca nu toti latraciosii (imi place acest cuvant!) :) stiu sa se joace! Probabil ca nu au prieteni bipezi care sa ii antreneze la joaca. :)
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si el a trecut prin tot felul de "stadii" :))). Cred ca cel mai mult m-a antrenat cand avea chef de "sissi mambo" in sufra... alerga dintr-o parte a canapelei in alta "furios nevoie mare" si se auzea latrand si apoi, daca nu eram acolo, eram chemata sa il prind :))))). Placerea lui... nimeni nu "indraznea" sa imblanzeasca "bestia capsacioasa". :)))))
Cum sa iti fie frica mai de gagalicea aia creata.. Capsa ce e drept (dar cu masura).... :))

Pupic

Trimiteți un comentariu