luni, 2 ianuarie 2012

Cutiuta pentru fulg

copilarim.blogspot.com
Buna:)!!
Va mai amintiti fulgii aceia din hartie de revista? (Fulgi de .. revista!) Ei bine 3 dintre ei au plecat sa infrumuseteze alte casute - 2 la bunici si unul (cel din imaginea de mai jos) la o buna prietena de familie si fosta colega de scoala a lui mami (sper ca i-a placut:D fulgusorul).
Astazi vreau sa va arat cutia si cum afost impachetat fulgusorul. 
Modelul cutiei este unul destul de simplu: din doua parti. Cea in care am pus fulgul este din carton (alb la exterior), capacul din hartie cartonata verde deschis. Am facut pe margini un fel de sant pentru ca mi s-a parut interesant si am lipit cu banda dublu adeziva o poinsettia realizata de mine. Am mai folosit trei fulgusori micuti realizati cu perforatorul (alb si doua noante de verde), putin glitter si am scris cu marker pe baza de apa cu sclipici in el (auriu).


Trebuie sa recunosc ca am o slabiciune pentru hartia aceasta de impaturit (simpla, maro)... Am scris copilarim si adaugat fulgi cu creioane colorate (ca sa o personalizez) si mie imi place foarte mult cum a iesit. Felicitarea cea micuta are si stampiluta cu una dintre fetitele din layout-ul de decembrie. Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu