sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Tom si Jerry - Push-Button Kitty

V-a fost dor de Tom si Jerry ?? Mie da! Asa ca dupa o foarte scurta vacanta reluam vechiul obicei de a vedea cate un episod in fiecare sambata. Cel pe care il urmarim astazi se numeste Push-Button Kitty si a aparut in 6 septembrie 1952. Este cel de-al 70-lea desen cu cei doi !
Produs
de
Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.





Tom si Jerry - Push-Button Kitty


video via youtube
Rezumat
Thomas isi face siesta. Mammy Two Shoes nu pare insa sa acorde prea multa importanta faptului ca Tom nu face nici cel mai mic efort pentru a-l opri pe Jerry care merge linistit sa isi ia de mancare, sau sa se dea la o parte cand stapana sa face curat in casa... De fapt, Mammy Two Shoes asteapta un pachet pe care postasul i-l aduce la usa: Mechano - pisica viitorului care prinde soarecii si nu are nevoie sa manance, sa fie rasfatata .. si nu lasa par!!
La inceput, atat Tom cat si Jerry privesc robotelul amuzati, dar acesta se pare ca isi ia rolul in serios si soricelul se trezeste dat afara cat ai spune.... Tom. De ce Tom? Pentru ca acesta il urmeaza la scurt timp pe soricel, fiind "concediat" de stapana sa care isi luase un motan la moda: Mechano. Si acesta pare a fi chiar eficient pana cand Jerry ii vine de hac cu ajutorul unor soricei .. mecanici. Bucuria stapanei cand il revede pe Tom este de scurta durata pentru ca motanul inghite partea de comanda din Mechano si... va las pe voi sa vedeti finalul;)).

0 comments :

Trimiteți un comentariu