joi, 5 ianuarie 2012

4AR

copilarim.blogspot.com
Buna:)
Ce mai faceti? Astazi am sa va scriu despre cadoul pe care l-am facut pentru doi oameni foarte foarte speciali - ii iubim foarte mult si sunt ca niste parinti pentru noi.
Este vorba despre o cutiuta pe care am ornat-o cu un bradut (eu zic ca e un strop de quilling), putin desen cu marker si sclipici... si trei ornamente de brad: un bradut crosetat, un ingeras micut si un dreamcatcher. V-ati mai intalnit cu aceste ornamente (nu stiu daca are rost sa spun ca sunt unicat, pentru ca nu seamana unele cu celelalte - dar va puteti da seama daca va veti uita si la celelalte:D).



Am folosit: acril si fir de bumbac (umplutura eco pentru capul ingerasului), paiete si margelute, sarma aurie de modelaj, suport plastic pentru dreamcatcher, pene lipite pe snur de piele, snur argintiu si auriu.. carton, hartie ambalaj, creioane, markere si sclipici.
Si mai jos doua poze fara blitz:


6 comments :

vavaly spunea... [Raspunde]

Ca intotdeauna, foarte frumoase si delicate. Si sora Lizucai imi place foarte mult, Dante a spus ca sunt niste papusele :).
Spor la lucru si in noul an!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ii multumesc lui Dante!!:) Si tie bineinteles:) sa fie .. sa fie si la voi la fel:)

kiddo spunea... [Raspunde]

Minunate cadouri! Imi place tare mult si cutiuta! Sa aveti mult spor si cat mai multe idei si in 2012!

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim, sa fie!! Si noi iti dorim asemenea:)!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

imi place delicatetea ingerasului. Bineinteles ca toate sunt deosebite si sper ca a incantat inimile destinatarilor :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Sa stii ca le-a placut foarte mult (spre marea mea bucurie:D). Si eu ador ingerasii acestia mici cu aripi din pene si rochita clopotel:D! Ma bucur ca ti-au placut si tie:D

Trimiteți un comentariu