miercuri, 11 ianuarie 2012

blue box - snowy dreamcatchers

copilarim.blogspot.com
Si pentru ca tot am inceput ziua cu albastru... si eu tot visez la zapada (care este alba stiu, nu albastra:P) am zis sa va mai arat un set de decoratiuni pe care le-am facut ca sa le ofer cadou luna trecuta. 
Acest set a fost chiar ultimul realizat....si a ajuns la destinatar acum cateva zile ce e drept. Este format din doua dreamcatchere (decoratiunile de brad sunt mai micute au cam 4 cm in diametru) - baza este de plastic si am lucrat cu acril alb. "Panza" este lucrata cu bumbac alb.
Am folosit margelute de nisip bleu-turcoaz usor transparente si perlute albe usor sidefate. Pentru pana am folosit fulgi :D.
Panglica argintie am folosit pentru a putea fi agatati in bradut cu ea.
Cutiuta este realizata manual din carton cu fata dubla (partea de jos) - alb lucios la suprafata si gri pe interior. am folosit hartie de ambalaj culoarea maronie (tare mult imi place) pe care am personalizat-o cu creioane colorate - arata ca si cand ar avea un model imprimat:D. Capacul cutiei este realizat din hartie cartonata albastra, decorat cu sclipici albastru si o floare ( modelul il puteti gasi aici 6-petal Ornate Flower template si puteti citi cum si un tutorial despre ele - realizat de mine aici Tutorial " flori de hartie "). Am prins cu o panglica cutia si de aceasta panglica am agatat si un card micut cu stampila copilarim si o urare pe verso:D. 




2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Imi place tare mult cutia . E ca o doamna eleganta . Trebuie sa fac si eu una. Nu ma prea pricep la cutii, dar cred ca vine si ziua asta. Floarea e numai buna de pus in piept, ca o brosa, langa inima :). Cat despre dreamcatcher, sper ca visele frumoase ale destinatarului sa ramana prinse si sa nu-i tulbure noaptea niciodata.

copilarim spunea... [Raspunde]

Si eu sper la fel - cadoul a fost facut pentru o doamna foarte draguta si sensibila!!
Am un tutorial de cutiuta pe blog (nu este ca acesta - poate voi face ceva si pentru astfel de cutii - nu stiu daca exista deja, eu le-am facut din imaginatia mea ;p) - poate te inspira;)

Trimiteți un comentariu