duminică, 1 ianuarie 2012

Swap de Craciun - ce mi-a adus Mosul:)

Mai intai Laaaaa Muuuult Aaaaani!!! :) Sa ne fie 2012 un an bun cu multa sanatate!!:) M-am gandit sa imi programez cateva articole din timp pentru aceasta saptamana pentru ca as vrea sa imi iau o mica vacanta:)!! Adevarul este ca am ce scrie pentru mai mult de o luna chiar:))! Si m-am gandit sa incep anul cu un cadou pe care l-am primit de Craciun (hihi) in urma participarii la Atelierul - SWAP II. Craciunita mea a fost Valentina. Pachetelul de la ea a ajuns vineri, 23 decembrie si n-am mai avut rabdare sa astept pana a doua zi :D - asa ca l-am desfacut imediat si am facut si cateva poze sa va arat si voua ce minunatii am primit:




Si m-am gandit sa mai fac doua poze si cu suportelul meu pentru bijuterii in cadru. Iti multumesc mult Valentina pentru cadoul frumos pe care mi l-ai trimis!! Chiar imi doream o bijuterie cu sarma de modelaj crosetata si clamite din acelea!! Iar decoratiunile de pom le-am pus la flori pe balcon :D!! Asa le vad in fiecare zi :)! A fost o surpiza foarte frumoasa!!




Va voi povesti si aventura mea in atelierul mosului cat de curand. Va urez din nou un An Nou 2012 cu multa multa sanatate!! Sa auzim/citim/vedem numai de bine:)!

7 comments :

Dianette spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa initiativa. Pacat ca nu am aflat de el decat acum, cand sarbatorile s-au terminat. Poate la anul:)

Dianette spunea... [Raspunde]

de ea*

copilarim spunea... [Raspunde]

Vor mai fi cu siguranta:) Poate organizam si noi unul aici:D!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Niste frumuseti. Felicitari pentru cadou. Dar ce frumos e background-ul tau si ce nou e totul si ce frumos troneaza printesa iernii aici la tine pe blog!!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci Oana:) Acesta este cadoul meu pentru voi!!:) Ma bucur mult ca iti place!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Foarte frumos darul primit.

copilarim spunea... [Raspunde]

:) - da a fost o experienta foarte faina:D

Trimiteți un comentariu