joi, 19 ianuarie 2012

Crochete la cuptor

copilarim.blogspot.com
Buna!!

N-am mai scris de tare mult timp in rubrica aceasta! Dar ma revansez astazi cu o bunatate! Din start va spun ca nu am facut eu decat pozele si spatiul gol din farfurie (adica am golit-o.. ca era prea plina). 
Reteta este minunata, simpla si sanatoasa, marca inregistrata Buni

Iata ce ingrediente au fost necesare pentru aceste crochete la cuptor, sau mini pizze.. si modul de preparare:
 4 cartofi curatati de coaja si  fierti in apa cu sare cu o zi inainte, lasati sa se zvinte (ii puteti fierbe si in aceesi zi) se dau prin razatoarea mica. Se face la mijloc lor o gaura unde se adauga un ou intreg batut cu putina sare, 1 pumn de branza telemea sarata, 1 pumn de branza de vaci, 3-4 linguri de faina si astfel, amestecand cu lingura se face un aluat. Se pune pe planseta o lingura de faina, se ia cu lingura din castron compozitie si se pune pe faina si se face un sul ca la galusti cu prune. Se taie in bucati care se rotunjesc usor si se pun in tava unsa cu ulei sau unt. Se pot unge si deasupra daca vreti si se baga la cuptor incalzit unde se coc cam 30-35 min (in functie si de cuptor). Sunt absolut delicioase ( buni le facuse seara, cand a facut si pizza si le-am mancat abia a doua zi - o minune!!).



Voi copilariti ? este rubrica unde puteti adauga un link daca ati realizat ceva inspirat de noi! Ne-am bucura sa vedem ce ati realizat:)!

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Arata bine. Iar daca sunt cu branza, inseamna ca sunt super delicioase. O sa incercam si noi.

copilarim spunea... [Raspunde]

Sa stii ca sunt grozave. Si nici nu e problema ca ar fi cu ulei in ele(ca cele prajite:P).

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Azi e seara cea mare...pentru crochete!!

copilarim spunea... [Raspunde]

yummmmm:P!

Trimiteți un comentariu