miercuri, 25 ianuarie 2012

Primul ingeras si vesti bune:)

Copilarim.blogspot.com
Asa a inceput povestea cu ingerasi de anul trecut din iarna... Nici nu mai stiu exact cati am facut, tocmai am descoperit unul cu rochita pe care l-am facut pentru mami (sa il daruiasca) de care uitasem complet =)). Dar cert este ca acesta este primul realizat, il vad in fiecare zi, la Buni in camera, agatat de albinuta lui Rha, pe usa de la dulap:D.
Este si si singurul cu aripi realizate din sarma si margele.. La celelalte am optat fie pentru aripi crosetate (la care imi notasem modelul, dar am sfarsit prin a face de fiecare data altfel aripile, pentru ca l-am notat gresit.. si a trebuit sa fac din nou altul si altul), fir pentru aripi din  puf.. si la cel de care uitasem facusem aripi din alt tip de margelute...
Dar sa va spun si vestile bune pe care le-am primit astazi!!:) In primul rand de astazi puteti gasi in vitrina asezate frumos lucrusoarele pe care le-am donat Magazinului Caritabil Daruind vei Dobandi!! Yuppy!!! Puteti gasi link si pe pagina  Pravalie din meniul de sus. Sunt extrem de bucuroasa si voiam neaparat sa impart cu voi aceste veste frumoasa. 
In al doilea rand, pe Casuta Copiilor (de care se ocupa Amy), tocmai ce a fost dat startul unui concurs grozav: Daruim de Dragobete – concurs de creatie pentru copii - intrati sa vedeti despre ce este vorba! Sunt foarte emotionata pentru ca fac parte din juriu si voi darui un premiu pentru creativitate cuiva: pe Humpty Dumpty!!
Siiii, in timp ce va scriam am vazut un articol care pe mine m-a surprins si emotionat de m-a lasat fara cuvinte: Copilarim. Iti multumesc Amy:).
Si acum ca v-am spus vestile bune va las cu doua poze cu primul ingeras, sau primia ingerasa, mai bine zis:




Ps: nu uitati de concursul nostru provocare cu tema istorie - si de geamanului lui cu tema poezie, organizat de Oana !:)

5 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

eu iti multumesc, Rux, ca ai fost atat de draguta sa ne oferi si noua din minunatele tale creatii. stii ca sunt indragostita de papuselele tale si, fiindca oferi unui castigator una din dragalasele tale papusi, ma simt de parca mi-ai oferi mie.
Multumesc mult!

copilarim spunea... [Raspunde]

<3 (daca cumva nu apare o inimioara in fata parantezei, sa stiti ca daca tastati < si 3 rezulta in mod normal o inimioara, cel putin pe facebook..)
Cu drag Amy:)!!!

Amy spunea... [Raspunde]

:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

<3 Frumoasa ingerasa, unica, deosebita, dar si concursul lui Amy este inspirat. Am apreciat articolul "Copilarim" pe care Amy l-a scris.

copilarim spunea... [Raspunde]

Pai va asteptam la concurs!:D

Trimiteți un comentariu