sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Esarfa turcoaz

http://copilarim.blogspot.com/
Seara buna:)!!
Inchei articolele pe ziua de azi cu un alt cadou pe care i l-am facut surioarei mele:D. Este o esarfa (despre va pomeneam cand am scris despre Fanty) realizata dintr-un fir tare moale, turcoaz, pe care Rha mi l-a luat anul trecut:*. Din  2 suluri jumatate i-am facut o esarfa laaaata si moale-moale sa o aiba cu ea sa ii tina de cald si companie (cand i se face dor de mine) - ca o imbratisare:D.
Pozele sunt facute acum o saptamana fara o zi si evident Dodo a fost prezent - cum altfel, ba mai mult a adus si Broscuta cu el si se aseza asa de dragut langa Ra!! Parca ii zicea : uite ce cuminte ma sunt... hai sa ne mai juucam!!!
Revenind la esarfa - asa cum spuneam este lucrata dintr-ul fir (acril) mai pufos, pe andrele, modelul lui Buni (asa ca poate fi considerat un model comun - sa stii Ra ca buni ar fi vrut sa il faca ea!!).

La multi ani  inca o data draga mea, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si iubita si fericita!!

Va las cu inca doua poze, una in care se poate vedea si minunatul nostru bradut - care este chiar al nostru, un varf din garduletul nostru de brazi:P si a doua - detaliu efarsa.


2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

O esarfa deosebita, senina ca cerul de vara si calda ca o imbratisare de...surioara draga. S-o porti cu placere Rha!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ralu iti multumeste mult - m-a rugat sa raspund eu pentru ca nu stie exact cand va putea intra pe blog;).

Trimiteți un comentariu