marți, 10 ianuarie 2012

O bascuta verde

copilarim.blogspot.com
Hello!!
Anul trecut prin luna octombrie am facut cateva poze la o bascuta pe care tocmai o terminasem. Aveam un singur ghem de lana verde foarte foarte frumoasa si am zis sa imi mai fac o bascuta (imi place sa fac bascute, mai ales sa inventez tot felul de modele..).
Firul a ajuns la fix (ar mai fi mers inca doua randuri, dar e ok si asa pentru primavara si/sau toamna). Se poate purta in mai multe feluri (dupa cum se poate vedea in fotografie si este foare placuta!
Si cu aceasta ocazie faceti cunostinta si cu dragul meu Oly (alint de la Olympus) - adica aparatul meu foto profi, chinuit de lumina nu tocmai buna si comoditatea (ca suna mai frumos) mea de a nu scoate din cutie mini trepiedul... macar. Ehhh anul acesta abia a inceput, asa ca sper sa reusesc sa-mi programez timpul de asa masura incat sa acord mai multa atentie fotografiilor... vom vedea:D.

- exterior-

-interior-

Voua va place sa lucrati? Cu.. croseta, sau andrelele?:) Sau preferati sa "margeliti"? Care sunt hobby-urile voastre?:)



Si o poza cu Dodo si vestuta-rochita despre care am povestit aici: Vestuta lui Pocahontas

11 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Hei, ce mai bascuta!! Frumusica foc!
Si e verde :) Sa iti poarte noroc!
Eu am crosetat mai putin, doar cateva piese, mai mult am tricotat si cusut, de pe vremea "atelierului" scolar. Eeee, ce vremuri copilaria.... (nu si perioada de aur)Imi place mai mult hartia si pixul (mama zicea ca la 1 an, la ruperea turtei, am pus mana pe caiet si pe pix, deci...)Inca un proiect pe care ma gandesc sa-l fac: o bascuta, dar albastra :))

copilarim spunea... [Raspunde]

:)) Cred ca am comentat in acelasi timp (eu la tine la articolul cu povestea omizii:D)!! - nicidaca ne-am fi vorbit nu ne iesea asa:)).
Eu cu croseta suntem prietene de vreo 2 ani (in copilarie doar ce am facut ceva fir pentru la scoala si improvizatii - parca un servetel micut... imi amintesc vag...). Imi place lucru manual foarte mult pentru ca este ca o magie care te .. incarca pozitiv. Abia astept sa vad cum iti iese (eu am facut una albastra si i-am dat-o lui Rha:D)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Poate imi trimiti si mie modelul, nu am facut niciodata o bascuta :P

copilarim spunea... [Raspunde]

Povestim:D

Cora Bogdan spunea... [Raspunde]

Verde brotacel si un chip pe care sa-l asociez scrierilor frumoase! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

:)iti multumesc Cora!!
:*

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

buna, rux am intrat special sa-ti spun cat de mult mi-a placut proiectul tau scrapper de luna asta, caldura casei!!


felicitari!

vavaly spunea... [Raspunde]

Imi place tare mult bascuta ta. Imi plac in general, mi am facut si eu odata una din stofa, cusuta la masina, era tare chic, dar mi se parea ca se uita lumea ciudat la mine cand o purtam :)).
Eu in afara de ce fac acum, obisnuiam sa impletesc diverse, am facut si croitorie vreme de cativa ani . Acum nu prea mai am rabdare si nici masina de cusut la dispozitie, dar e un hobby care imi place.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Elena iti multumesc mult de tot:D(nu am stiut daca va aparea azi articolul pe Scrapper asa ca pe blog voi scrie joi despre proiect:D - ma bucur mult ca iti place !!)abia astept sa vad ce proiect vei face!!

@ valy - si la mine s-a uitat de multe ori ciudat lumea... cel mai amuzant mi s-a parut cand purtam blugii intorsi si toti se uitau si comentau. apoi a aparut o trupa care se imbraca asa (cu blugii intorsi) spre norocul meu a prins si lumea a scapat de chestii de plastic si a inceput sa se imbrace cu blugi.. intr-un fel era super ca nu se mai holbau ca ma imbrac ciudat. reversul medalie: acum comentau ca sunt fana.. =))
eu cred ca e bine sa te imbraci asa cum te simti tu bine, nu neaparat dupa vreo moda si daca ceva iti place si iti vine bine, sa comenteze cat vor. ah.. si inca ceva - odata eram cu o rochita vintage.. si niste fete (care erau foarte la moda) tot susoteau si pana la urma ma intreaba de unde o am. Le-am zis ca e de la Paris .. dupa aceea imi tot cereau rochia sa isi faca si ele.. (am vazut apoi in filmul jandarmii ceva asemanator cu Nicole fiica jandarmului, ce m-am mai amuzat:D).
croitorie nu am facut (am croit hartii, lol am croit materiale.. dar nu croitorie.. mi-ar fi placut si voi incerca pana la urma si asa ceva , ca hooby) :D - poate ne arati si noua bascuta facuta la masina!!

vavaly spunea... [Raspunde]

ehe, bascuta a disparut demult, sunt ceva ani de cand am facut o . Dar poate reusesc sa termin rochita pe care mi-am cusut o in toamna si pe care mai trebuie sa o finisez si ma mandresc cu ea pe blog :).

copilarim spunea... [Raspunde]

pai sa ai mult spor! Eu abia astept sa o vad:d

Trimiteți un comentariu