sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Tom si Jerry - Cruise Cat

Buna!! Azi vom urmari cel de-al 71-lea desen cu Tom si Jerry. Se numeste Cruise Cat si a aparut in 18 octombrie 1952.
Trivia: In acest episod la un moment dat cei doi ajung la cinema unde urmaresc imagini din alt desen despre care am scris aici: Texas Tom.
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.





Tom si Jerry - Cruise Cat


video via youtube
Rezumat
Nu-mi amintesc sa mai fi vazut episodul acesta si ma bucur ca l-am descoperit:D. Tom lucreaza pe un vas de croaziera si inainte sa plece spre Hawaii, capitanul ii atrage atentia ca va trebui sa aiba grija ca la bord sa nu se afle niciun soarece.
Nici nu termina bine comandantul de vorbit, ca Tom aude pe cineva cantand la un instrument asemanator cu chitara si cand se uita pe chei il vede pe Jerry.
Soricelul isi doreste sa mearga in vacanta in Hawaii. Nu reuseste sa urce pe vas in nici un chip, motanul fiind foarte vigilent. Dupa cateva peripetii Jerry il pacaleste si calatoria incepe. Dupa cateva sicane cei doi ajung in cinema si acolo urmaresc cateva secvente dintr-un serial mai vechi - Texas Tom - razand cu randul unul de celelalalt. Tom il prinde pe Jerry si il arunca in aer unde este prins de un pescarus... Cand il loveste pe acesta si se elibereaza soricelul schimba traiectoria pe care fusese aruncat si ajunge inapoi pe vas tocmai pe farfuria cu mancare pregatita pentru capitan. Va dati seama ce surpriza va avea acesta care tocmai il lauda pe motan ca isi face bine treaba, atunci cand capacul de pe farfurie incepe sa trepideze in ritmul muzicii si cand il ridica zareste pe farfurie un soricel indestulat si fericit?!? Asa ca Tom ajunge inchis pe vas, in timp ce Jerry face surf si purtat de val se indreapta spre statiunea vacantei de vis!

2 comments :

Sara spunea... [Raspunde]

Nici eu nu am văzut acest episod.. Tom și Jerry, inconfundabili... Mi-a plăcut mult! Mulțumesc! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

ma bucur:D

Trimiteți un comentariu