marți, 24 ianuarie 2012

Cutiuta si ingeras pentru Taia

http://copilarim.blogspot.com
Buna!!:)
Incet incet ajung si spre sfarsitul articolelor despre darurile pe care le-am pregatit pentru sarbatorile de iarna de anul trecut.... Incerc intre timp sa ma mobilizez pentru ca nu mai e mult timp si schimbam anotimpul... :). Si nu vreau sa lucrez iar in forta...
Dar sa revin la cadoul pe care i l-am trimis bunicului meu, Taia. I-am facut un ingeras micut - preferatul meu! Sper ca i-a placut mult :)
Ochisorii sunt realizati din doua margelute sidefate cameleonice, aripioarele din puf, am lucrat cu acril si sarma aurie pentru aura. Se prinde in pom cu ajutorul firului auriu. Ce imi place este ca pot fi daruiti si in afara Sarbatorilor de iarna  - doar sunt ingerasi nu?
Ctiuta este realizata manual, capacul albastru inchis fiind ornat cu o floare (stiu ca v-am mai zis de unde am modelul, dar asa mi se pare normal sa precizez mereu, poate cineva vrea sa il foloseasca si.. asa mi se pare normal: 6-petal Ornate Flower template ). Am folosit o funda argintie pe margini cu care am prins o mica felicitare cu imaginea blogului:P si un mesaj si am folosit mult lipici cu sclipici bleumarin pentru ca mi-a placut enorm cum se vedea... efectul:D.

-in cutie gata de plecare-






-fara blitz-


- cu blitz -


2 comments :

Cora Bogdan spunea... [Raspunde]

Cum ai atata rabdare? E de arepciat, de admirat, de laudat!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

Cora, dupa ce am lucrat zilele acestea jucarele mari, mi se facuse un dor de astea micute! E un moment magic... cand se contureaza, uiti de restul:D
Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase care ma incarca pozitiv!!:)

Trimiteți un comentariu