luni, 23 ianuarie 2012

Un brad cu poveste

copilarim.blogspot.com
Hello!!
La inceput de saptamana va povestesc despre Bradutul de poveste pe care l-am facut cu ocazia swap-ului de Craciun - eu pe post de spiridus.

Este vorba despre un pandantiv (care poate pana la urma sa fie si ornament de brad!) pe care am incercat sa il fac urmand o "reteta". La Atelierul - SWAP II unde m-am inscris, fiecare dintre participanti trebuia sa scrie ce ii place. Ei bine de acele preferinte trebuia sa tina cont cea/cel care urma sa realizeze un cadou.

Inainte sa o crosetez pe micuta pictorita roscata am creat acest pandantiv. Are in el "o forma nedefinita" - a sarmei de modelaj turcoaz (coloarea preferata).. sarma care spune o poveste insa - cea a bradutului. Tot turcoaz este si pietricica sidefata din partea de joz a bradului, dar si margelutele de nisip..  Si apoi alte margelute de nisip langa ele, usor galbui ca nisipul marii. Dupa care am bifat si elementul lemn, sugerand usor trunchiul bradutului... Un ultumim element de poveste este chipsul care mie imi aduce aminte de piatra de mina. Si asa am incercat sa spun.. o poveste:P, cu drag.



 Lunea viitoare povestesc despre pictorita;P!! Va doresc o saptamana frumoasa:).

5 comments :

copilarim spunea... [Raspunde]

Va multumesc frumos:)!!

Cora Bogdan spunea... [Raspunde]

Ce bradut surprinzator!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Foarte frumos si foarte elegant. Iti dai seama ce valoare ar avea un brad de Craciun impodobit in intregime cu astel de decoratiuni, toate lucrate manual, pietricica langa pietricica...

copilarim spunea... [Raspunde]

Eu am cateva globulete din margelute, de pe vremuri!! Sunt grozave:) Poate anul acesta o sa fac ornamente din margelute:P

Trimiteți un comentariu