sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Tom si Jerry - The Missing Mouse

Buna!! Astazi vedem cel de-al 73-lea desen cu Tom si Jerry. Se numeste The Missing Mouse si a aparut in 10 ianuarie 1953.
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Edward Plumb.
Trivia: Primul din seria de desene a carui coloana sonora nu este semnata de Scott Bradley.




Tom si Jerry -The Missing Mouse

video via youtube
Rezumat
Tom se distreaza pe seama lui Jerry fugarindu-l ca deobicei. In timp ce soricelul se trezeste vopsit din cap pana in picioare in alb, motanul asculta o stire de ultima ora la radio prin care se anunta fuga unui soarece alb dintr-un laborator experimental. Acesta era considerat foarte periculos pentru ca inghitise destul explozibil incat putea distruge tot orasul.
Tom este vizibil ingrozit si Jerry, profita de ocazie sa il chinuiasca... pana cand ajunge in apa si vopseaua se scurge. Cand motanul il da afara, soricelul alb evadat profita ca sa intre in casa. Vazandu-l cum sparge nuci, Tom crede ca este tot Jerry si se repede la el... spalandu-l de zor in apa din acvariu. Vazandu-l pe Jerry la geam, Tom imbatraneste brusc si incearca sa sune sa anunte ca soricelul alb este la el. La radio insa este o stire de ultima ora cum ca explozibilul nu este periculos... asa ca Tom prinde puteri si se pregateste sa il trimita pe soricel cu un sut... cat mai departe.. voi ce credeti.. expodeaza, nu explodeaza?

0 comments :

Trimiteți un comentariu