miercuri, 18 ianuarie 2012

Numarul 7 al Revistei Comics


http://revista-comics.blogspot.com/2012/01/revista-comics-nr7-ianuarie-2012.html

Am aflat cu placere ca astazi a aparut al 7lea numar al revistei de benzi desenate Comics.  Din articolul publicat pe blogul revistei (click pe poza de mai sus pentru a-l vizita) aflam cateva date despre continutul acesteia: "reuneste pagini de comics si benzi desenate a nu mai putin de 22 de autori romani: Alex Tamba, Alice Rapceanu, Adrian Serghie, Andrei Puica, Costel BD, Cristinel Zaharie, Cristian Mindrut, Doru Axinte, Gavrila Alexandra, Ionut Popescu, Mihai Ionescu, Matei Branea, Nicolae NeguraOctav UngureanuRaluca Z., Serban Andreescu, Sorin Pintilii, Silviu Cadia, Sickboy, Toma, Vlad Forsea si Xiusha". 
Despre lansare aflam ca va avea loc "vineri, 27 ianuarie, ora 19:00 la Galeria SAINT INK (str. Doamnei nr.3)". Cu aceasta ocazie veti putea vizita si "o mini-expozitie semnata Xiusha" si va veti putea bucura de "un nou album de buzunar scos de Toma de la comics.cevamarunt.ro". de la organizatori mai aflam ca la eveniment "vor fi jocuri si boardgames de la tarabadejocuri.ro, reviste de la comicbookcity.ro, produse de la tanaaa.ro cat si cea mai noua colectie Boule."
Am preluat si noi revista in format virtual si o puteti citi mai jos - dupa more/afisati mai mult (parintii vor decide daca ii lasa pe cei mici sau nu sa vada revista, sau cat din ea pot vedea). Puteti comanda versiunea imprimata de aici.


2 comments :

Cora Bogdan spunea... [Raspunde]

Giga dragutza revista! M-ai bine-dispus de dimineata!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur!! Si mie imi place;) - poate candva o sa reusesc si eu sa am o lucrare publicata. Am zis ca anul acesta voi incerca sa desenez mai mult;)).

Trimiteți un comentariu